Sırf sana cevap vermek için yeni hesap açtım. Cezalıydım.
Ben de bu forumdan biriyim. Bu konuda tecrübeli sayılırım. Hatta sayılmak ne kelime?
Arkadaşlar beni tanıdı.
Bak, ilk öncelikle yaşın kaç? Ben 17 yaşındayım. Hani derler ya ''Sen 17 yaşımsın'' Ne tesadüf? Ben de senin gibiydim. Delirmiştim. Onsuz her an kalbime bıçak saplanıyor idi sanki. Onla arkadaştık. Bazen ağlıyor idim. Ancak bunlar hepsi boşunaydı.
Çünkü;
Bu foruma bir konu açtım arkadaşların da biraz desteğiyle kıza WhatsApp'tan ''Yarın müsait misin? Seninle bir şey konuşmamız lazım'' dedim. Buluşma yerine gittim. Sonra orada kıza açıldım. İlk önce havadan sular şeyler konuştuk, sonra açıldım. Kız neredeyse ağlayacaktı, o da beni seviyormuş. Şimdi pişmanım, keşke yıllar önce açılsa idim diyorum.
Ama ben kızı, o da beni çok iyi tanıyordu. Yakın arkadaş idik. Eğer kız seni tanımıyorsa kabul etmesini bekleme. Reddetme ihtimali de var tabii, böyle bir şey yaşamadığım için nasıl bir şey olduğunu bilemiyorum. Ama tahmin edebiliyorum. Eğer gerçekten çok seviyorsan çok acı verici. Bu ihtimale de hazır isen;
Hadi bakalım Aslan Parçası
Güveniyorum sana
Kıza açılma isen büyüdüğünde pişman olabilirsin. Ancak bu kızın doğru insan olduğuna emin ol, ilerde daha çok kişi karşına çıkacaktır, bunu da unutma.
(Ceza üstüne ceza yemek uğruna yazıyorum bak, eee bize boşuna Aslan Parçası dememişler
)