Sevdiğime Nasıl Açılabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep "yabancı insanlara özeniyorlar". Halbuki yabancıların sakinliği ve hoşgörüsüne özenseler işte o zaman bizde acı çekmeyiz belki. Belki yanlış söyledim. Belkide sadece filmlerde ki o arkadaşlara özeniyorlar. Çok şey yazmıştım ama burada ki forum en azından kendini tutan sayılı forumlardan. Bu nedenle yazmam doğru olmazdı.

Sen 2 yıldır açılmıyorsan belli ki 2 yıldır kızdan elle tutulur bir karşılık alamamışsın. Bu tip durumlarda genelde reddedilme olasılığı yüksektir.
Sen 2 yıl beklersen kızı zaten başkasına kaptırırsın.

Ben de ağır platoniktim. Senden de uzun bekledim ancak reddedileceğim kesindi ondan açılmadım :) En azından karizmam bozulmadı :D

Yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olursun, ama aceleye getirme hadi aslan ;)

Yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olursun, ama aceleye getirme hadi aslan ;)
Öyle diyorsun da bir gün karşına öyle biri çıkar ki şükredersin zamanında teklif dahi edemediğine :)

Öyle diyorsun da bir gün karşına öyle biri çıkar ki şükredersin zamanında teklif dahi edemediğine :)
Mecnun olana Leyla çok demişler.

Bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi öyle ya :) Platonik aşık neden olunur? Çünkü bu işin olur yanı olmadığı en baştan bellidir. Olur yanı olsa zaten platonik olmazsın.
Ve çoğunlukla bu tarz durumlarda kız hep kendini üstün görecektir, harcanan hep erkek olacaktır. Daha fazla seven daha fazla harcayan, fedakarlık gösteren. Genelde platonik aşık olunan kız görüntü itibariyle de sizden açık ara önde olur :) Yani baştan yenilgiyi, ezilgiyi kabul etmiş olursun çoğunlukla.
Yarın bir gün yalnızca sen korkacaksın ya bırakır giderse diye. Gitse de zaten sen kaybedeceksin, onun kaybedeceği bir şey olmayacak :) Kız zaten güzeldir tahminen, fazla sürmeden senin gibi aptal aşığın tekini bulur yine :D

Her şeyin karşılıklısıdır, makbul olanı. Normal arkadaşlık ilişkilerinde de getirisi olmayana haddinden fazla harcama yapmamak gerek. Bu işin olacağı varsa bile eşit sikletlerde yarışın, biri ötekinin sevgisini kullanmasın hiçbir zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı