Sevdiğime Nasıl Açılabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye kardeşim yardımın lazım, kız bizim yazlığa 3 gün önce geldi ama hiç yanlız vakit geçiremedik o hep kendi arkadaşlarıyla vakit geçiriyor onu nasıl kendime çekerim.

Öncelikle bütün Technopat ailesine selamlar.

Abi benim olay şöyle, tam 2 yıldır bir kızdan hoşlanıyorum. Baya tutkunum ona. Geceleri onu düşünmekten uyuyamıyorum neredeyse. Onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. Ama o bana açılmadan önce ben ona açılmak istiyorum. Ama ne yazık ki bu gibi konularda çok utangaç bir insanım. Sizce ne yapmam lazım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kardeşim çok utangaçsan onu da tanıyan bir kıza söyle ağzını arasın eğer seviyorsa açılırsın, istemiyorsa yapcak bişi yok. Ben işlerimi hep böyle yaparım. O kişi ağzı sıkı olmalı.

Önce birlikte vakit geçirerek başla işe. Aranızda elektriklenme olursa(o da birşeyler hissediyorsa) zaten eninde sonunda mesele o noktaya gelecektir. Reddedilmelerimi sadece vakit geçirmediklerimde yaşadım şimdiye kadar. [emoji16]

Kardeşim biri aracılığıyla haber gönderirsen korkak olursun. Ya kendin gidip söylemen lazım ya da olayları akışına bırakıp sürekli beraber takılmanız lazım. Kendin gidip söylersen zamanlamayı iyi ayarlaman lazım. Hem senin için hem de karşındaki kişi için iyi bir gün tam isabet bir an yakalamalısın. Hiç bir zaman beni beğenmez ben ona yakışmam gibisinden triplere girme. Söyleyemedim,açılamadım ya da herhangi bir şekilde haberi olmadı, ilerde ben pişman olursam gibisinden hayatını belkilerle doldurmamak için kendini gazlayıp işi halletmenden yanayım :mutlu:

Git direkt söyle. Olursa olur olmazsa olmaz. Kısmet :).

Ben seni "arkadaş, kanka, dost" olarak görüyorum derse bence iletişim kurma. Çünkü zaten bu olaydan sonra ikinizin de iletişimi bir değişik olacaktır. Tabi bu sana kalmış.

Ben seni "arkadaş, kanka, dost" olarak görüyorum derse bence iletişim kurma. Çünkü zaten bu olaydan sonra ikinizin de iletişimi bir değişik olacaktır. Tabi bu sana kalmış.
Hay yaşa kardeşim kendi mesajımda değinecektim, unutmuşum. Çok doğru demişsin bazen düşünüldüğü gibi çıkamayabiliyor :utanç:

Hay yaşa kardeşim kendi mesajımda değinecektim, unutmuşum. Çok doğru demişsin bazen düşünüldüğü gibi çıkamayabiliyor :utanç:
İşte dostum. Yani ben dönüpte yüzüne bakmam. Hem bana acı olacak, hemde ona yedekte bir erkek. Ne gerek var. Her işte bir hayır olur.

İşte dostum. Yani ben dönüpte yüzüne bakmam. Hem bana acı olacak, hemde ona yedekte bir erkek. Ne gerek var. Her işte bir hayır olur.
Haha yedekte bir kişi deyimi güzelmiş. Ya kızlar garip varlıklar çözdüm sanıyorsun çözemiyorsun. O yüzden benden hoşlanıyor olabilir işi sıkıntı adamı ölüme götürür ölüme. Gidersin açılırsın, ki çevremden ve kendimden yola çıkarak söylüyorum, üzülürsün alacağın cevap muhtemelen ben seni arkadaş olarak görüyorum olur. Kızlar kaybetmekten korkarlar o yüzden kurulu düzeni bozmaman lazım hatta sen yapıyı inşa etmişken üstüne gitmen lazım. Buna ilişkide boyut değiştirme denir. Sadece bir tık üstüne arkadaşlıktan sevgiliye. Ondan sonrası da temel sağlamsa evlilik zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı