Karındeşen
Hectopat
Daha fazla
@326001 @cengover_ekin @292941 @Blackfox07 @Kokona Shiki @TÇB @hadwiger @Samotne Ciasteczka her mesajını gördüğüm zaman mutlu olduğum üyelerdir.
@gen2, @shebin blackhisar (gerçi gözükmüyor artık), @Ma'at, @cengover_ekin, @Dengesiz Kokarca (bu dostum da kayıp), @Serendipity, @Eray3424, @tristessehivernale, @Lyrinx
@Staj Yapan Donanımcı , @Kayseri Mantısı , @Kerem00 , @Lyrinx , @bilinçli pars , @PanzerTR , @Affansen , @Cruslan , @Bora Dere , @Steve Rogers , @Ellie Williams , @Samotne Ciasteczka (az daha unutuyordum) , @Vavien. , @cengover_ekin , @Ma'at ve @The Anorak .
@Lux ultisi kullanan kedi (unutmuşum)
Teşekkür ederim mutlu ettin de, ben ne alaka?
Ben de seni severim.@326001 @cengover_ekin @292941 @Blackfox07 @Kokona Shiki @TÇB @hadwiger @Samotne Ciasteczka her mesajını gördüğüm zaman mutlu olduğum üyelerdir.
Ne emek ben ne alaka? Siz insanları terslemiyorsunuz, küfür filan da etmiyorsunuz. E o zaman sizi sevmemem için bir sebep gösterin banaTeşekkür ederim mutlu ettin de, ben ne alaka?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.