Sevdiğiniz kitap önerileri

Değişik bir bakış açısı ararsan Olasılıksız kitabını öneririm.

Ulusların Düşüşü: Güç, Refah ve Yoksulluğun Kökenleri, Massachusetts Teknoloji Enstitüsünden Türk-Amerikan ekonomist Daron Acemoğlu ve Harvard Üniversitesinden siyaset bilimci James A. Robinson tarafından yazılan kitap.

Eğer bu tarz şeyleri okumayı seviyorsan tavsiye ederim ek olarak Ömer Hayyam'ın rubaileri de güzeldir. Okurken şevke gelirsin. Bittiğinde şarapçı olur çıkarsın.

Bu mit hakkında yazılan kitapları görünce beni gülme tutuyor. Keriz silkleyen kitaplardır.

Franz Kafka, Akbaba. Tek bir hikaye yok içinde. Yine Kafkanın yazdığı küçük hikayelerden oluşuyor. Daha bitirmedim, okumaya başlayalı da çok olmuyor ama yarısını çoktan geçtim. Yakın zamanda okuduğum bir kitabı önereyim istedim ama biraz fazla yakın olabilir. Yine de eğlenirsin, keyifli kitap.

Bu mit hakkında yazılan kitapları görünce beni gülme tutuyor. Keriz silkleyen kitaplardır.
Hocam ne bileyim? Kitap fuarına gittiydim. Alayım dedim. Gizli mizli diyor da öyle alelade satılmasına izin verilir miydi? Zaten okumadım. Ama bu 18. baskıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…