Severek ayrılıp tekrar birlikte olunur mu?

Kanka bu isin pek farklı bir olayı yok ya senin görememen iyi gizlemesinden kaynaklanıyordur başka bir şey ifade etmiyor. Normalde kız cidden sevse bunu tercih etmez evde kös kös oturacak mi yani cidden? İleride başına böyle bir şey gelirse şaşırma çok çünkü bu gereksiz kavgaların ana sebebi kız başka biriyle sevgili olmaya çalışırken seni aradan çıkartmak için yapacağı bir şey.

Haklısın evet zaman ne gösterecek bakalım ondan bir hareket bekleyeceğim ve önüme bakacağım oyalanacak şeyler bulacağım.

önüme bakacağım oyalanacak şeyler bulacağım.
Asla yazma, no contact uygulayıp yeni birilerini bul. Döneceği varsa döner. Seni reddetmesi çok daha iyi bir şey bekletilmekten. Döndüğünde de emin ol sana manipülasyon yapmaya çalışacaktır. Asla kanma.

Asla yazma, no contact uygulayıp yeni birilerini bul. Döneceği varsa döner. Seni reddetmesi çok daha iyi bir şey bekletilmekten. Döndüğünde de emin ol sana manipülasyon yapmaya çalışacaktır. Asla kanma.
Ya zaten dönmemesi daha iyi.

Haklısın evet zaman ne gösterecek bakalım ondan bir hareket bekleyeceğim ve önüme bakacağım oyalanacak şeyler bulacağım.
O mantıkta gidersen hayal kırıklığına da ugramazsin.

Ya zaten dönmemesi daha iyi.

O mantıkta gidersen hayal kırıklığına da ugramazsin.

Evet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu konuyu burada böyle konuşmak bile biraz olsun rahatlattı bu arada gece birden ne haber yazdı bende iyidir senden yazdım ben de iyi dedi daha da bir şey yazmadı ben de hiç tepki vermedim.

gece birden ne haber yazdı bende iyidir senden yazdım ben de iyi dedi daha da bir şey yazmadı ben de hiç tepki vermedim.
Yokluyor hala arada sırada bunu kendi vicdanını rahatlatmak için de yapıyor olabilir veya geri döndüğünde seni hala bulabileceğinden yeterince emin olmak istediği için de yapıyor olabilir. Dümdüz no contact uygula. Peşinden koşmuyorsa biraz da olsa kafada bitirmiş, yerine başkalarını da bulmuştur. Kızlar Fatih Terim gibi yönetir ilişkileri oyuncu değişikliklerini gayet iyi yapar ruhun duymaz.

Bugün telefonda konuştuk beni çok sevdiğini ama şu an bir ilişki içinde olmak istemediğini söyledi biraz birbirimize zaman verelim daha sonra olgun bir şekilde konuşalım dedi eskiye dönme ihtimalimiz var mı dedim tabii ki dedi sanırım şimdilik zamana bırakacağım.

Ya güzel kardeşim klasik palavralar bunlar nasıl kanabiliyorsunuz hala anlamıyorum. Yedektesin yahu yedektesin. Biz de yedik zamanında aynı yalanları. Bir story atar sosyal medya hesabından sevgilisiyle anlarsın o zaman bazı şeyleri. Senin demen gereken şey "eğer bir ilişki içerisindeysen veya başka birine karşı hoşlantıların varsa lütfen bana söyle, beni daha fazla oyalama. Ben senin oyuncağın değilim." di. Eğer söyleyemiyorsa illa seni tutmak istiyorsa engelle gitsin. Üzülmene neden bu kadar müsaade ediyorsun.

Ya güzel kardeşim klasik palavralar bunlar nasıl kanabiliyorsunuz hala anlamıyorum. Yedektesin yahu yedektesin. Biz de yedik zamanında aynı yalanları. Bir story atar sosyal medya hesabından sevgilisiyle anlarsın o zaman bazı şeyleri. Senin demen gereken şey "eğer bir ilişki içerisindeysen veya başka birine karşı hoşlantıların varsa lütfen bana söyle, beni daha fazla oyalama. Ben senin oyuncağın değilim." di. Eğer söyleyemiyorsa illa seni tutmak istiyorsa engelle gitsin. Üzülmene neden bu kadar müsaade ediyorsun.

Benim 4 yıllık (2 yılı arkadaşlıkla geçti) sevgilim en yakın arkadaşımla aldattı beni geçen sene. İçim paramparça oldu, belki hala paramparçadır bilemiyorum. İkisini de çıkardım hayatımdan. Kendi yolumdan yürümeye devam ediyorum. Nasıl bu kadar vazgeçilmez hissettirebiliyor insanlar size çok enteresan geliyor.

X'ten hiçbir şey olmaz. Yeni birisini bul.

Böyle bir durumda hemen yeni bir kişiyi bulmak mantıklı değil maalesef. Çünkü şu anda konu sahibinin bünyesi buna müsait değil.

@Faviannno Seni anlayabiliyorum. Seninkine benzer bir ilişki içerisinde bulundum, neredeyse 10 yıl önce. Böyle bir duruma saplanıp kalmak, hele ki bu yaşta hiç akıl kârı değil. Yaşananlara anı gözüyle bakıp, kafandan silmelisin. Stalk vs. yapıyorsan tamamen bırakmalı, o kişiyle de iletişimini kesmelisin. Artık onu hayatından çıkarmalı ve hayatına bir süre (en azından 1 yıl) yalnız devam etmeli, kendini toparlamalısın. Bol şans.

Ha bu arada bilmen belki fayda edecektir, o toksik ilişkimin ardından yıllar geçti ve şu anda başka birisiyle evli ve mutluyum. Kimse vazgeçilmez değil.

Böyle bir durumda hemen yeni bir kişiyi bulmak mantıklı değil maalesef. Çünkü şu anda konu sahibinin bünyesi buna müsait değil.
Kırılgan ve duygularıyla hareket eden biri olmaya devam etsin yani?

Kırılgan ve duygularıyla hareket eden biri olmaya devam etsin yani?

Bahsettiğin mevzu rebound ilişki yapmakla geçmez, daha da beter olur. Çivi çiviyi söker mantığı, bu konularda %100 ters teper.

Erkeklerin yalnız kalmayı öğrenmesi gerekiyor, özellikle duygusal açıdan yara aldıkları zaman. Ancak öyle toparlanabilir, yeni yelkenlere açılmaya o zaman hazır olurlar.

@bbiwy @incisquirtle @icasilverballers şu ana kadar iletişim kurmadım yazmadım aramadım dediğim gibi dün geceki mesaj sadece ve böyle devam edeceğim üzüntümün yerini yavaş yavaş öfkem almaya başladı ve bunu önlemek için kılımı kıpırdatmıyorum olurda konusmaya çalışırsa benimle dediğiniz gibi başkasının olup olmadığını soracağım sonra o yoluna ben yoluma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı