Bakan olsaydı şuan çoktan bakardı. Lise bitmiş şurada ne bakacak? Bakanda ya sapık çıkıyor, ya da kullanıp kenara atıyor.Yok be oğlum öyle deme, her insanın kendini sevdirecek bir yönü vardır.
Bakan olsaydı şuan çoktan bakardı. Lise bitmiş şurada ne bakacak? Bakanda ya sapık çıkıyor, ya da kullanıp kenara atıyor.Yok be oğlum öyle deme, her insanın kendini sevdirecek bir yönü vardır.
İşte asıl bu mantaliteden kurtulman lazım. O zaman elbet biri çıkacaktır karşına.Bakan olsaydı şuan çoktan bakardı. Lise bitmiş şurada ne bakacak? Bakanda ya sapık çıkıyor, ya da kullanıp kenara atıyor.
Anlamadım.Alınma ama-
Eki Görüntüle 2142098
Alınma ama-
Eki Görüntüle 2142098
Alınma ama-
Eki Görüntüle 2142098
Ben zaten öyleyim.Kanka o öyleyse sen de onunla bir olmuş oluyorsun. Sen de sonuçta yakında üniversiteye geçiceksin.
Boş iş bilader sevgiliyi napacan kendi kendimize yeteriz biz .Bu gerçekten kafama tak etmeye başladı Allah bilir kaçıncı kez aynı konuyu konuşuyorum ama başıma gerçekten tak etti.
Dün gece Instagram'dan bir kız ayağıma kadar geldi fakat kızlar konusunda beceriksiz olduğum için bana aşık olan kızı kendimden soğutmayı başardım.
Kızın niyeti beni kullanmaktı ama bu kızlar konusunda beceriksiz olduğum anlamına gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.