Sevgili işleri boş iş

Sevgili olmayalım biz…

Tüm gün konuşalım, birbirimizi özleyelim ama sevgili olmayalım.

Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama sevgili olmayalım.

Beraber gelecekle ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım.

Sen başka erkeklerle, ben başka kızlarla konuşmayalım. Tek biz olalım ama sevgili olmayalım.

Bak sevgililer hemen ayrılıyor, aşklar hemen bitiyor.

Sen hemen bitme, hemen gitme.

Benim ol ama sevgilim olma…
Hocam bütün duygularıma tercüman oldunuz. Mümkünse sizinle tanışmak isterim. Eğer sizin için de sorun olmazsa ss alacağım. Ve şaka yapmıyorum yada mizah, ciddiyim tamamen.

Sevgili olmayalım biz…

Tüm gün konuşalım, birbirimizi özleyelim ama sevgili olmayalım.

Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama sevgili olmayalım.

Beraber gelecekle ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım.

Sen başka erkeklerle, ben başka kızlarla konuşmayalım. Tek biz olalım ama sevgili olmayalım.

Bak sevgililer hemen ayrılıyor, aşklar hemen bitiyor.

Sen hemen bitme, hemen gitme.

Benim ol ama sevgilim olma…
Gerçekten güzel, anlamlı olmuş.

Gerçekten. Çevreye bakıyorsunuz köşe başında aşkım aşkım diyenler ayrılmış. Saatlerini mesaj ekranında geçirenler ayrılmış. Sen benimsin ben seninim cilveleri solmuş. Aşkım kalbim bitmiş.
Umarım seninle böyle olmayız be güzel kız. Keşke beni bir görsen, sessiz çığlıklarıma kulak versen. Keşke bu ıssız diyarda soğuk bedenime bir ceket, kuru topraklarıma bir yağmur olsan.

Gerçekten. Çevreye bakıyorsunuz köşe başında aşkım aşkım diyenler ayrılmış. Saatlerini mesaj ekranında geçirenler ayrılmış. Sen benimsin ben seninim cilveleri solmuş. Aşkım kalbim bitmiş.
Umarım seninle böyle olmayız be güzel kız. Keşke beni bir görsen, sessiz çığlıklarıma kulak versen. Keşke bu ıssız diyarda soğuk bedenime bir ceket, kuru topraklarıma bir yağmur olsan.

Ben anlayamıyorum zaten sevgili olup birbirlerine çok ilgili olup 3 gün sonra ayrılanları ne mantıkla yapıyorsunuz bunu arkadaş?

Evet. 4 günlük Snapchat maceramdan ve açtığım onlarca konudan sonra farkına vardım ki bunların hepsi boş.

Yani bunu bir kızdan red yediğim için söylemiyorum. Birçok kızdan red yedim. Birçok kızla konuştum. Öz güvenim yerine geldi. Fakat farkına vardım ki öz güven dışında hiçbir şeye yaramıyor.

Elbet bir gün hayatınızın aşkını bulursunuz. Bunun için çabalamanız, fırsat kollamanız gerekir belki. Belki de tesadüfen karşınıza çıkar. Bilemem.

Hayat sizin hayatınız. İstediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Sadece tavsiye vermek istedim. Benim gibi aşka ve sevgili işlerine bu kadar meraklı birinden bunları duymanız biraz saçma gelebilir fakat akıllandığımı düşünüyorum.

Gelecek planları kurun. Vatanınıza, dünyaya, insanlığa faydalı işler yapmaya çalışın. Boşa vakit öldürmeyin. Ders çalışın ama ana amacınız derslerden geçmek olmasın. Disiplin kazanmak olsun.

Uzunca bir süre aşk konusu açmayı düşünmüyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Son olarak bu konuya düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi yazmanızı istiyorum. Bir gün birisi bu yazıları okuyup ilham alır belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı