Sevgili nasıl bulunur?

görkem kayra

Femtopat
Daha fazla  
Ben 15 yasında gireceğim haftaya ama bu zaman kadar iki tane sevdiğim kız oldu, biri okuldan biri Instagram'dan ikisi de olmadı ben ne yapabilirim? Kilo var ama her aksam koşu bandında koşuyorum boy 1,68 kilodan, bana yardım edin hazirana kadar Instagram yok LGS'den dolayı ailem sildi ama geri vercekler.

Ben 15 yasında gireceğim haftaya ama bu zaman kadar iki tane sevdiğim kız oldu, biri okuldan biri Instagram'dan ikisi de olmadı ben ne yapabilirim? Kilo var ama her aksam koşu bandında koşuyorum boy 1,68 kilodan, bana yardım edin hazirana kadar Instagram yok LGS'den dolayı ailem sildi ama geri vercekler.
Daha çok küçüksün. Dersini çalış sağlığına dikkat et yeter. Bu yaş ilişki yaşı değil. İlişki olsa bile geleceği olmayan ilişkiler.

LGS'ye calis yazin fitness a git falan ancak bu zihniyetle hiçbir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı