Sevgili yapmak için ne yapılmalı?

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle yanlış anlaşılmayım, ben öyle sevgilim olsun diye bir yerlerini yırtan tiplerden değilim olmasa da olur yani, sadece bir şansımı denemek istiyorum sevgili yapmak için ne yapmalıyım nereden yapmamı önerirsiniz? 15 yaşındayım.

Hangi hesaptan bulup kime nasıl yazacağım detay verin biraz.

Kızı kolundan tutup biz getirelim istersen yeğenim? Takılacaksın işte, yorumlara bakarsın ne bileyim arkadaşlarının etiketlediklerine bakarsın, takipçilerine bakarsın. Sen yeter ki bulmak iste, kız çok.

Kızı kolundan tutup biz getirelim istersen yeğenim? Takılacaksın işte, yorumlara bakarsın ne bileyim arkadaşlarının etiketlediklerine bakarsın, takipçilerine bakarsın. Sen yeter ki bulmak iste, kız çok.
Farkındaysan Türkiye'de 150 milyon hesap var zaten ben nereden bilim kime yazacağımı, gidip kızın adını soyadını söyleyin demiyorum hangi topluluktaki kıza yazayım?

Farkındaysan Türkiye'de 150 milyon hesap var zaten ben nereden bilim kime yazacağımı, gidip kızın adını soyadını söyleyin demiyorum hangi topluluktaki kıza yazayım?

Beğendiğine, ilgini çekene yazacaksın? İstersen 100 tane kıza yaz, zaten herkes böyle yapıyor. Geri dönüş yapanlarla konuşup eleye eleye gidersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı