Sevgili yapmak mantıklı mı?

Sevmek, sevilmek güzeldir. Mantıklı olup olmaması yapıldığı zamana göre değişir bana göre. Ayrıca gerçekten sevgiliyse olur bunlar, kız diye oynatılmayın.
 
Evet sizce mantıklı mı?
Bence değil hata evlenmek bile mantıklı gelmiyor.
Sizce mantıklı mı?
Mantıklı ise sebepleri nelerdir?
Okuldan biriyle ise bence mantıklı okula gitme isteğini arttırır hatta hafta sonu geldiğinde üzülürsün yani ama reddedilince de üzülmek mantıksız veya ayrılmak istediğinde kimse biriyle sevgili olmak zorunda değildir ayrıca siz diyorsunuz ya gereksiz, zaman kaybı falan karşınıza öyle birisi çıkıyor ki tüm dediklerinizi unutuyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Evet sizce mantıklı mı?
Bence değil hata evlenmek bile mantıklı gelmiyor.
Sizce mantıklı mı?
Mantıklı ise sebepleri nelerdir?

Sevgili belki, evlenmek yine belki.
Kişiden kişiye değişir. Kişinin ruh hali, karakteristik özellikleri, ve hayattan beklentisi. Bana göre evlenmek mantıklı. Çünkü yalnız kalmak bana göre değil.
 
Doğru insanı bulursan çok mantıklı olur. Hayattan çok zevk alırsın ben 2 yıldır bir ilişkimi devam ettiriyorum çok mutluyum herşeyimizi beraber yaparız hele birde onunla dost gibi dertleşirsen, baba gibi korursan, adam gibi seversen tadından yenmez bana göre hayat.
Vay be neler yazmışım. Birisi beğenmiş bildirimi düştü. Arkadaşlar uğraşmayın boşuna 4 senelik ilişkimde aldatıldım 😁
 
Özellikle Türkiye'de asla sevgili yapmamak lazım. Daha geçen biri sokaktan geçerken sevgilisine laf atan biri tarafından bıçakla öldürüldü. Bir kere doğru insanı bulamazsan maddi olarak ve zaman olarak çok kayıp verirsin. Ayrılınca verdiği üzüntü de cabası. Bir kıza en fazla "yakın arkadaşım" derim. Asla sevgili yapma toplarına girme hakkını veremiyorum kendime.
 

Geri
Yukarı