Sevgilim ayrıldı

Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa sevgilim oldu sanalda. Yani başlarda birbirimizi sevdiğimizi hissettim sanki mesajlarima en fazla 15 dakika gec cevap veriyordu son zamanlarda bu süre 3-4 saate hatta 1-2 güne çıktı en son beni hala seviyor musun dedim ve eskisi kadar degil dedi. Ben de sebebi ben miyim dedim hayir yapamiyorum dedi. Ben de benden sonrakilere selam soyle dedim ciktim. Sorun kimde?

Arkadaşlar ilk defa sevgilim oldu sanalda.

Sıkıntı tam olarak bu. Sanaldan sevgili yapılmaz, yapılması teklif dahi edilemez.

Uzun mesafe ilişkisi tamam olabilir, ama hayatında hiç yüzünü görmediğin biri ile ilişki yaşamak için zaman öldürmek falan istiyor olmalısın.

Sorun bizde, seni bilgilendirmedik bu konuda. Sanaldan sevgili yapılmaz. Üç gün içinde sevişemediğin kızla dördüncü gün planlanmaz. Mesajına işi olmadığı halde geç cevap veren kıza mesaj atılmaz. Trip atan kızla olmaz. Naz yapan kızla uğraşılmaz. Tanışır tanışmak evlilikten bahseden kızla evlenilmez. Bir kere aldatanla bir daha ilişki yaşanmaz. Bu böyle uzar gider.

@Yaşar Koruroğlu red yiyecek de olsan baştan reddini ye, ona göre hareket edersin. Emek verdiğin ilişkinin sırf tipin yüzünden bitmesi daha kötü olur. Tipin kötüyse sanalla hiç uğraşma. Fotoğrafını atar atmaz birçoğu kaybolur ortadan. Gerçek hayatta zaten gördüğü için başta buna göre karar verir, sonradan sıkıntı çıkmaz.

Mesajına işi olmadığı halde geç cevap veren kıza mesaj atılmaz.
Bu konuda çok haklısınız hocam. O ara başka kişilerle konuşmakla meşgul oluyor çünkü. Keyfi ne zaman isterse sana dönüyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı