SeanStrickland
Hectopat
@babavizyon enayilik hocam seriden yol ver.
hocam çocukla maç ayarlamış şimdi haber veriyor bana rahatsız olduğumu bile bile soğuk yapma veya kızma haberin olsun dedi yol veriyorum hafiften.@babavizyon enayilik hocam seriden yol ver.
Merhaba arkadaşlar. 16 yaşındayım sevgilimin erkek arkadaşı var sürekli konuşuyorlar. Bir ara kalpli konuşmalarına şahit oldum. Sordum konuştuk çözdük ama bu sefer bana olan ilgisini kesti okulda ful o çocukla beraber 1 kere bile yanıma gelmiyor. Zil çalınca yattığımı görüp ne oldu iste niye yanımıza gelmedin gibi konusuyor ve kısa mesajlar atiyor konuşmak istemiyor gibi. Okulda biraz tepki gosterdim konuşmadım tepki vermedim bana böyle yaparsan yürümez yani haberin olsun dedi. Çıkışta işte dedim böyle böyle rahatsız oluyorum dedim sinirlendi bir anda tamam baybay dedi ben eve geçtim yazdım. Sonra böyle yapma diye olayı anlattim kısa kısa gelseydin yapsaydin ben ne yaptım gibisinden yazıp çıktı. Ne yapmam gerekiyor dostlar? Yardım edin ilgimi çekeyim mi sorunu çözmeye mi çalışayım?
Eyvallah hocam.Yapcak bişey yok doğru hisler yanlış kişi.En kralı yaşandı. Serisinden ayrılın, fazla uzatmanın anlamı yok. Bu tarz insanlar zaten sizin ayrılmanızı bekler, daha sonra kendileri hiçbir şey yapmamış gibi "o ayrıldı, ben bir şey yapmadım" derler etrafa. Fazla üzülmeyin, şimdiden ilk kurşunu sıktınız, hayırlı olsun.
Haklısınız hocam mantıklı düşünce vericem yaşattığın yaşatıp.İlk sevgilime yol verdim demek var beni aldattı demek var gelecekte.Hangisi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.