Sevgilim ilgisini erkek arkadaşına veriyor

En doğru kararı verdiniz sakın üzülmeyin, daha doğrusu üzülecek bir durum yok. Bu tarz durum yaşayıpta ilişkiyi bozmamıştım bende, sonucuda belli oldu. En iyisini yaptın asker 🫡
Eyvallah hocam teşekkür ederim.🫡

En doğru kararı verdiniz sakın üzülmeyin, daha doğrusu üzülecek bir durum yok. Bu tarz durum yaşayıpta ilişkiyi bozmamıştım bende, sonucuda belli oldu. En iyisini yaptın asker 🫡

Hocam ayrılmak istediğimi söyledim okey bekliyordum zaten dedi nedenini soyledim sonradan hiçbir şey yapmadığını suçsuz olduğunu söyledi normal bir şey olduğunu söyledi sonradan ağladığını falan söyledi ister istemez üzüldüm kendimi boşlukta hissediyorum konusacak birim yok veya saçma sapan eglencegim ne yapacağım aynı sınıftayız 3 umuzde ben şimdi onları gene aynı şekilde görüp üzüleceğim ne yapacağım hocam yardım edin.

Dediğiniz gibi hocam ayrılmamı bekliyormuş cidden.

Son düzenleme:
@pesimistingözyaşları kız ayrılır yakında zaten aldatacak tip pek yok gibi.

Eyvallah hocam teşekkür ederim.🫡

Hocam ayrılmak istediğimi söyledim okey bekliyordum zaten dedi nedenini soyledim sonradan hiçbir şey yapmadığını suçsuz olduğunu söyledi normal bir şey olduğunu söyledi sonradan ağladığını falan söyledi ister istemez üzüldüm kendimi boşlukta hissediyorum konusacak birim yok veya saçma sapan eglencegim ne yapacağım aynı sınıftayız 3 umuzde ben şimdi onları gene aynı şekilde görüp üzüleceğim ne yapacağım hocam yardım edin.

Dediğiniz gibi hocam ayrılmamı bekliyormuş cidden.
Kadınlar gözyaşları ile manipüle eder, timsah gözyaşlarına sakın inanma, yalan söylüyor ağlasaydı senin yanında ağlardı manipüle için. Normal birşey falanda değil zaten yaptığı.

Kadınlar gözyaşları ile manipüle eder, timsah gözyaşlarına sakın inanma, yalan söylüyor ağlasaydı senin yanında ağlardı manipüle için. Normal bir şey falan da değil zaten yaptığı.

Hocam bence cidden ağlıyor bugün bayağı tersledim okulda çünkü çocuğun yanından ayrılmıyor dibine girmis fotoğraf cekiniyorlar gözleri falan doldu serviste aglayacak duruma geldi.

Ayrılmanı beklemiyordu sanırım fazla muhtaç havası vermişsin hazırlıksız yakalanmış bişey olmaz ama kurtuldun bir daha kızla pek konuşma çocuğu da takma yakın olacağını zannetmiyorum zaten senle ki bence sevgili falan olmaz kız da ilgi bağımlısı havası var onu da belirteyim.

@pesimistingözyaşları yok hocam usta oyuncu falan olması lazım düşük ihtimal muhtemelen diğer çocuktan da pek hayır gelmedi.

Ayrılmanı beklemiyordu sanırım fazla muhtaç havası vermişsin hazırlıksız yakalanmış bir şey olmaz ama kurtuldun bir daha kızla pek konuşma çocuğu da takma yakın olacağını zannetmiyorum zaten senle ki bence sevgili falan olmaz kız da ilgi bağımlısı havası var onu da belirteyim.

Biraz öyle oldu hocam muhtaç gibi davrandım ama beklemese neden bekliyordum zaten desin? Ben itiraz eder diye beklemiştim ayrılmamak için ama tam tersini yaptı söyledim ilgi sana tatlı geliyor sanırım dedim hayatimda hiç ilgi görmemiş olsam haklisin ama daha fazlada ilgi gördüm dedi bana.

@babavizyon işte tatlı geldiğini söylemiş dolaylı yoldan. Beklemediği bir şey olmuş anlamında yazdım belki çocuk çok sıkıcı veya öz güvensiz çıktı bilemiyorum.

Çocukla cidden aşırı yakınlar yanında çok egleniyor yani benimle bir şeyler yapmak istediğini söylemeyip onunla yapiyordu hocam okulda yan yana oturucaklar ben onları o şekilde görüp nasıl sakin kalacağım bilmiyorum.
Bu arada çocukla konuştum hocam kızın çok yakın davrandığını söyledi mesajları falan gösterdi beni şikayet ediyormuş çok uzatıyor birşey yapmadım diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı