Eyvallah hocam. Yapacak bir şey yok doğru hisler yanlış kişi.
En doğru kararı verdiniz sakın üzülmeyin, daha doğrusu üzülecek bir durum yok. Bu tarz durum yaşayıpta ilişkiyi bozmamıştım bende, sonucuda belli oldu. En iyisini yaptın asker
Eyvallah hocam. Yapacak bir şey yok doğru hisler yanlış kişi.
Eyvallah hocam teşekkür ederim.En doğru kararı verdiniz sakın üzülmeyin, daha doğrusu üzülecek bir durum yok. Bu tarz durum yaşayıpta ilişkiyi bozmamıştım bende, sonucuda belli oldu. En iyisini yaptın asker![]()
En doğru kararı verdiniz sakın üzülmeyin, daha doğrusu üzülecek bir durum yok. Bu tarz durum yaşayıpta ilişkiyi bozmamıştım bende, sonucuda belli oldu. En iyisini yaptın asker![]()
@pesimistingözyaşları kız ayrılır yakında zaten aldatacak tip pek yok gibi.
Kadınlar gözyaşları ile manipüle eder, timsah gözyaşlarına sakın inanma, yalan söylüyor ağlasaydı senin yanında ağlardı manipüle için. Normal birşey falanda değil zaten yaptığı.Eyvallah hocam teşekkür ederim.
Hocam ayrılmak istediğimi söyledim okey bekliyordum zaten dedi nedenini soyledim sonradan hiçbir şey yapmadığını suçsuz olduğunu söyledi normal bir şey olduğunu söyledi sonradan ağladığını falan söyledi ister istemez üzüldüm kendimi boşlukta hissediyorum konusacak birim yok veya saçma sapan eglencegim ne yapacağım aynı sınıftayız 3 umuzde ben şimdi onları gene aynı şekilde görüp üzüleceğim ne yapacağım hocam yardım edin.
Dediğiniz gibi hocam ayrılmamı bekliyormuş cidden.
Kadınlar gözyaşları ile manipüle eder, timsah gözyaşlarına sakın inanma, yalan söylüyor ağlasaydı senin yanında ağlardı manipüle için. Normal bir şey falan da değil zaten yaptığı.
Ayrılmanı beklemiyordu sanırım fazla muhtaç havası vermişsin hazırlıksız yakalanmış bir şey olmaz ama kurtuldun bir daha kızla pek konuşma çocuğu da takma yakın olacağını zannetmiyorum zaten senle ki bence sevgili falan olmaz kız da ilgi bağımlısı havası var onu da belirteyim.
@babavizyon işte tatlı geldiğini söylemiş dolaylı yoldan. Beklemediği bir şey olmuş anlamında yazdım belki çocuk çok sıkıcı veya öz güvensiz çıktı bilemiyorum.
Duyardım hocam en yakın arkadaşı benimde yakın arkadaşım başkasından hoşlandığını söylemiş.@babavizyon peki bunlar sevgili olsa duyar mıydın? Sonuçta lisedesin çevreler yakın arkadaşın falan vardır diye tahmin ediyorum söyleyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.