Sevgilim olması için ne yapmam lazım?

19atakan05

Centipat
Yer
Adana
Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum klasik bende herkes gibi hoşlandığım kızla sevgili olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek ve nasıl davranmam gerek?
İnanın bende şaşırıyorum ama henüz 7.sınıf olmamıza rağmen çevremde bir sürü çift var.

Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum klasik bende herkes gibi hoşlandığım kızla sevgili olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek ve nasıl davranmam gerek?
İnanın bende şaşırıyorum ama henüz 7.sınıf olmamıza rağmen çevremde bir sürü çift var.

Sohbetiniz var mı veya aynı sınıfta mısınız?

@19atakan05 genç adamsın yahu :D Anı yaşamaya bak, demek istediğim o. Kalbi gönlü güzel insanlar karşına çıkacaktır illaki.

Ya kanka karşına birisi çıkıyor ve böyle işte o kız hoşuna gidiyor yani bende öyle olmuştu.Gerçi hala seviyorum ama kızın haberi yok 1.5 yıl oldu.Ha bu doğru mu bu da doğru değil ama konumuza dönelim.Kanka arkadaşın da dediği gibi sevgili olmak için plan yapılmaz.Bide 7.sınıfta çok mu kızların hoşuna gitmek istiyorsun ? Gitar çalabilirsin,derslerinde başarılı olabilirsin emin ol bu sefer sen değil onlar senin peşinden koşar ha bunlar örnekti sadece.Benim görüşlerim bunlar :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı