Sevgilimden ayrıldım

@Nejat İşler hemen birini bulmak pek sağlıklı olmaz. Kaldı ki sırf yerini doldurmak için bulup karşıdaki kıza haksızlık etme. Bunu yapmaya hakkın yok.

Öncelikle geçmiş olsun üstat. Yani söylenecek pek bir şey yok. Kitap oku film izle arada gezip toz derim. Başka türlü yok alkol yok tütün bir yararı olmaz. Cebine zarar. Hayat bu daha kimler gelir kimler geçer bilemeyiz. Kafanı rahatlat oyunlara sarabilirsin mesela veya futbol ya da 32. gün belgeselleri izleyebilirsin. Tek çaresi bu kafandan bir müddet uzak tut sonra zaten alışırsın kral. Yaşıtın olarak tavsiyelerim bunlar.

Öncelikle geçmiş olsun üstat. Yani söylenecek pek bir şey yok. Kitap oku film izle arada gezip toz derim. Başka türlü yok alkol yok tütün bir yararı olmaz. Cebine zarar. Hayat bu daha kimler gelir kimler geçer bilemeyiz. Kafanı rahatlat oyunlara sarabilirsin mesela veya futbol ya da 32. gün belgeselleri izleyebilirsin. Tek çaresi bu kafandan bir müddet uzak tut sonra zaten alışırsın kral. Yaşıtın olarak tavsiyelerim bunlar.
Kaç gün oldu hala iyi değilim. Çok kötüyüm. Bir de sınav senem. Odaklanamıyorum. Her tarafta hatırası var..

3 ay oldu ayrılırken unutursun ne olur herkes unutur dedi ben unutamadım acını anlıyorum hocam umarım iyi günler seninle olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı