Sevgilimden ayrıldım

limon.34

Picopat
Merhaba arkadaşlar. 2 aydir birlikteydik, çok üzülmedim. Okulda benden haşlanmış görüp öyle başladı. Kendisi ayrıldı son günlerde soğuk yapıyordu zaten bayağı. Neyse bugün de aşırı yaptı niye böyle yapıyorsun dedim. Ben daha fazla yapamıyorum dedi. Niye dedim. Sende gerçekten hiçbir sorun yok gerçekten çok iyisin senlik bir şey yok ama sıkıldım. İlk başta eğlenceliydi sen sıkılmadın mı falan, dedi. Ayrıldık öyle ilişkideyken sen sıkılmazsın değil mi demişti bir de. Ahahahah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 2 aydir birlikteydik, çok üzülmedim. Okulda benden haşlanmış görüp öyle başladı. Kendisi ayrıldı son günlerde soğuk yapıyordu zaten bayağı. Neyse bugün de aşırı yaptı niye böyle yapıyorsun dedim. Ben daha fazla yapamıyorum dedi. Niye dedim. Sende gerçekten hiçbir sorun yok gerçekten çok iyisin senlik bir şey yok ama sıkıldım. İlk başta eğlenceliydi sen sıkılmadın mı falan, dedi. Ayrıldık öyle ilişkideyken sen sıkılmazsın değil mi demişti bir de. Ahahahah.

Hocam kız eğlencesine takılmak amaçlı olmuş gibi senin ile, takma kafana boş ver rahatına bak denedin en azından içine kapamadın.

Hocam kız bana açıldığında takılmalık istemiyorum diyordu şaşırdım vallahi.
Kızların çoğu gidip de ''ben taklımalık istiyorum'' gibisinden bir şey söylemez zaten kaldı ki ilişkinin uzun mu kısa mı olacağı da ilişki esnasında belli olur. İlişki öncesinde oturup kontrat imzalamıyorsunuz ya.
İlişkinin başında kız senden çok hoşlanıyorken bir hafta sonra biraz hoşlanıyor olabilir. Kimse bir insanı sürekli aynı oranda sevmez. Duyguların seviyesinin değişken olması çok normal. Kız soğuk yaptığında kızın üzerine düşersen, hatayı kendinde ararsan, ''ne oldu, benimle mi ilgili, bir şey mi yaptım, ne yaptım'' gibi sorular sorarsan %90 terk edilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı