Sevgilimden Ayrıldım

Yazacak zaman bulamamak nasıl oluyor? Günde ne kadar yazıyordun?

Siz var ya, adamın dibisiniz seviyorum bu forumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence reddedilmek çok da mühim değil. Çünkü bir aranızda yaşanan birşey yok, anılarınız yok. Reddedildiğinde üzülürsün, durumu kabullenirsin ve önündeki maçlara bakarsın.

Yazacak zaman bulamamak nasıl oluyor? Günde ne kadar yazıyordun?

Ben yüz yüze görüşmeden yanayım, yazmak bana mantıklı gelmiyordu telefonla konuşuyorduk sonra ne olduysa 1-2 ay fazla konuşmamaya konuştuk sanki biri sokmuş pençesini, almış ona olan sevgimi sonra da ayrıldık

Ben o 1-2 aylık arada olanları tahmin etmeye çalışayım. Tatildeki boşlukta sosyal medyada çok takıldı, birsürü kişiye yazdı, veya biri ona yazdı. Bayağı bir konuştular, işi ilerlettiler. Bulduğu kişinin senden iyi olduğunu düşündü. Ayrılmak için biraz bekledi ve olanlar oldu. Yalnız tahminim tutarsa bu tarz durumlarda pişmanlık garanti oluyor. Bir gün sana pişmanlığını belirttiği, seni geri istediğini söylediği mesajlarla gelmesi çok muhtemel.

Ancak artık pişman olursa pek yanaşmam.

Normalde öyle. Ama 2 sene boyunca bekleyip, açıldıktan sonra senle daha yakın olup reddedilince daha kötü oluyor.
Basit bir hoşlantı olduğunu varsayarak yazmıştım az önce. Eğer bir süre platonik takıldıysanız ve bu süre kısa değilse elbette kabullenmek kolay olmuyor. Ben hala kabullenemedim mesela. Elbet doğru gün gelecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…