Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, bugün sevgilimin Ex'lerini falan sordum. Diretti boş ver diye falan, sonra söyledi. 17 yaşında bir çocukla 10 gün çıkmış çocuk onu aldatmış. Diğer sevgilisi kendisinden bir yaş küçükmüş, onunla 4 ay geçirmiş. Hiçbir cinsel olay dönmemiş ancak bana normal gelmiyor hocam. Dedim işte kendi yaşıtın bulamıyor musun? Ya bir küçük bir büyük falan dedim. Haklısın özür dilerim derken ben ayrılmak istiyorum dedim. Bana çok fazla upuzun bir paragraf falan yazmış ağlayarak: Acayip yakısıklısın onun yanında iyi kalplisin, beni her zaman kolluyorsun ne olursa olsun, Ben seni ilk konuştuğumuz günden beri seviyorum falan. Kız gerçekten beni seviyor ancak ben biraz soğudum ondan. Beni sürekli arkadaşlarına anlatıyormuş, çok yakısıklı iyi ki onunla tanısmısım gibisinden. Ne yapmalıyım?

Yarın bir gün sizi aldatmayacağının garantisini verebiliyor musunuz? İllaki cinsel ilişki dönmüştür, ona şahsen inanmıyorum da hadi, bunda kesin konuşmuş olmayayım. Aldatması bile yeterli ayrılmanız için.

Yarın bir gün sizi aldatmayacağının garantisini verebiliyor musunuz? İllaki cinsel ilişki dönmüştür, ona şahsen inanmıyorum da hadi, bunda kesin konuşmuş olmayayım. Aldatması bile yeterli ayrılmanız için.
Hayır hocam 17 yaşındaki erkek onu geceleri baska kızla konuşarak aldatıp engellemiş.

Biz 14 yaşındayız, dedim ki o çocuğun sokak köşesinde bir şey yapmayacağı ne malum. Diğer arkadaşlarımada sordum ne yapmalıyım diye. Bir şey olmaz devam diyorlar. Bende mi sıkıntı var yoksa onlarda mı?

Ex'lerini falan sordum
Gereksiz bu soruyu sorman. Erkeğe çok kolay bir şekilde ulaşıyorlar zaten neden yalnız kalsın ki? Zaten bu yaşlarda ciddi bir ilişki olduğunu düşünmüyorsundur diye düşünüyorum. Yine de seni rahatsız ettiyse bu durum başka birini bul.

@hebevnejs, kızın hesabını kontrol ettiniz mi? Instagram hesabında ne kadar erkek var? Instagram hesabında sıklıkla ne paylaşıyor?

Priwden ve Main'den Ex'ini çıkarttım mesela. Kıza Main'deki bütün erkekleri çıkartırsam geri dönerim desem olur mu sizce? Ben onun için o söylemeden bütün kızları çıkarttım çünkü.

Hâla daha eski sevgilisinin ekli olduğunu bildiğiniz halde devam etmemenizi öneririm. Baksanıza, siz onun eski sevgilisini çıkarttırmışsınız. O düşünseydi çıkarırdı zaten. Siz bütün kızları çıkartmışsınız fakat o hesabındaki erkekleri çıkartmamış. Yol vermeniz iyi olur. İleride üzülürsünüz. Gerçi bu yaşta ciddi ilişki düşündüğünüzü düşünmüyorum.

Üstteki arkadaşın yorumuna ek olarak da daha yaşlar da küçük, kızın muhtemelen ilgi kaynağı konumundasınız. Yol verip geçin, daha önünüze binlercesi çıkacak. Ayrıyeten private hesap da neymiş? Çoluk çocuk işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı