Sevgilimin babası kızıyla sarılırken yakaladı ve beni kovaladı

Erdem_60

Decapat
Katılım
14 Mart 2022
Mesajlar
157
Yer
Tokat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: m6a97 r2.0
Ram : 16gb
İşlemci : Amd FX 8320 EİGHT CORE
PSU : 650 W
Cinsiyet
Erkek
Meslek
SMMA
Merhaba ben erdem 13 yaşındayım başlıyorum anlatmaya bu konuyla alakalı ne yapacağımı söylerseniz sevinirim.

—Dün 19şubat da kızın evin sokağında sarılıyorduk. Babası bizi görmüş hemen arabaya atlayıp yanımıza geldi. Arabada ilk önce kızına galiba (sen eve git) dedi. Oradan kız eve giderken babası bana baktı o sırada ben kaçtım. Arabayı üzerime sürüyor du. Arabayla beni kovalıyordu.
Bir tane ağaç görsüm ağaca kolumu uzatım u dönüşü attım ve kaçtım. Bir tane binaya girip tüm zillere bastım ilk açan kişinin evine girdim. Girdiğim ev ise kızın evinin tam karşısı arada 30metre var. Adam beni bulamadı rn sonunda pes etti ve evine gitti. Çok korkmuştum. Zamanı gelmişti bizim eve gitmenin o sırada adam camdan aşağıya bakıyordu. Ben hemen yüzüm kapalı bir şekilde kaçmıştım.

Bugün 20 şubat salı.
Her zamanki gibi yatağımdan kalkıp okula gittim öğlen arası oldu kendi evime gittim. Okula gelecekken adamın bizim evin karşısında otururken gördüm bu sefer arabası yoktu. Arka kapıdan görmeden kaçtım. Telefonda babama her şeyi anlatım. Babam ise adamla konuşmaya gitti. Aralarında şu muhhabet geçmiş.

Kızın babası - bir daha sizin oğlanı bizim mahallede görürsem veya kızıma yanaşırsa vururum. (belinde silah varmış)

Benim babam - ben oğlumla konuşurum döverim. Falan demiş.

Her neyse 2. okul çıkışında okulun kapısından çıktık arkadaşlarımla eve gidiyorduk bir anda kızın babasının arabası önümüzde belirdi. Araba bizi bir yere kadar kovaladı. Arkadaşlarımdan birtanesi Berkay.

(Berkay bu kızın babasıyla komşu )

Bizim dermanımız kalmadı kaçamadık daha fazla. Adam bizi yakaladı ben saklandım beni görmedi.

Berkay'ı arabaya attı bunlar gittiler bizde polisi aradık. Berkay'ı adam bıraktı sonunda. Beni mahalle mahalle aramaya başladı sağdan kaçıyoruz soldan geliyor soldan kaçıyoruz sağdan geliyor.
Arkadaşlarımdan birtanesin adı Eyüp.

Berkay parkta arkaşlarıyla oturuyordu.
O sırada yanımda Eyüp vardı biz kaçıyorduk en sonunda bir caminin altındaki WC'ye girk kapıyı kilitledik bekliyoruz adamın eve gitmesini.

Beklerken adam arabayla caminin altından geçti bizde sağa doğru kaçtık (adam bizi fark etmedi)
En sonunda Eyüp'le dağa çıktık 30 dk falan dağda bekledik.
Babam aradığı için eve gidiyorduk.

Adam yarında beni arabayla ariyacak benim ne yapmam lazım adam silahlı babama oğlunu vururum demiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kaçtıkça belli ki kovalıyor, acaba ters psikoloji yapıp kaçmak yerine adamla mı konuşsan, bir daha gelmicem vs diyerek ikna mı etsen, ama tek gitme babanla birlikte konuş adamla tek gidersen belli olmaz ne yapacağı, babana anlat bu dediklerini.
 
Sen kaçtıkça belli ki kovalıyor, acaba ters psikoloji yapıp kaçmak yerine adamla mı konuşsan, bir daha gelmicem vs diyerek ikna mı etsen, ama tek gitme babanla birlikte konuş adamla tek gidersen belli olmaz ne yapacağı, babana anlat bu dediklerini.

Hocam adam belinde silahla geziyor, babama demiş oğlunu vururum diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
13 yaşındaki çocuğu vuracak kadar rahatsız değildir herhalde, babana da söylemiş, vurma ihtimali olsa baban zaten bir şeyler yapar, seni belli ki korkutmaya çalışıyor.
Hocam deli adam
Gözü kararmış

Lan galiba benim ya hayatım bitti yada dayak yiyip kurtulacam
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı