Sevgilimle konu bulamıyorum

ustaaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M2

Ekran Kartı: RTX4060Ti
İşlemci: İntel i5-13400f
Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair)
Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4
Mouse: Razer Viper Mini
Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles
Klavye: Razer Blackwidow v3
Merhaba arkadaşlar. 2 ayı geçen bir birlikteliğimiz var. Şu an konu bulamıyorum konuşacak ve kız artık sıkılacak diye korkuyorum. İlişkimiz uzaktan kendisiyle 3-4 defa yüz yüze görüştük. Yardımcı olursanız sevinirim kız sıkılmasın benimle konuşurken. Yüz yüze hiç böyle bir sorunumuz yok. Şu anda hep bir şekilde konu buluyorum sohbet uzuyor ama sıkılacak artık kız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 2 ayı geçen bir birlikteliğimiz var. Şu an konu bulamıyorum konuşacak ve kız artık sıkılacak diye korkuyorum. İlişkimiz uzaktan kendisiyle 3-4 defa yüz yüze görüştük. Yardımcı olursanız sevinirim kız sıkılmasın benimle konuşurken. Yüz yüze hiç böyle bir sorunumuz yok. Şu anda hep bir şekilde konu buluyorum sohbet uzuyor ama sıkılacak artık kız.
Kız konu açmaya gayret ediyor mu? Bu durumu sadece kendine yüklememelisin. Sen bir konu açarsın oradan farklı farklı yerlere yürür, kız konu açar farklı şeyler konuşulur. Günden güne farklı olaylar yaşanıyordur elbet onlardan konuşabilirsiniz.

Konu bulmak çok zor bir şey kardeşim. Böyle anlarda daha çok yaşantısal konular ve anılar seçilmelidir. Çünkü genellikle aynı şekilde yaşıyoruz ve bir anının karşı tarafta mutlaka karşılığı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı