Sevgilimle nasıl barışabilirim?

@Mr.Tulpar rica ederim. Gelişme olduğunda konuya geri dönüş sağlarsınız.

Hocam barışmıştık, aslında her şey şu ana kadar çok güzel devam ediyordu ama 4 gün önce çok önemsiz bir konudan dolayı kavga ettik, beni her yerden engelledi ve terk etti. Son kez konuşmamızda bana yazma, arama üzülüyorum demişti
Şimdi baktım tüm engelleri kaldırmış ama ne yapmalıyım bilmiyorum onu cidden özledim.

@Mr.Tulpar, kararı verecek sizsiniz. Kendi kafasına göre engelleyip engeli kaldırabiliyorsa demek ki zamanında o yüzü ona vermişsiniz demektir. Hiç kimsenin maşası olmayın derim. Ona göre davranın.

@Mr.Tulpar, kararı verecek sizsiniz. Kendi kafasına göre engelleyip engeli kaldırabiliyorsa demek ki zamanında o yüzü ona vermişsiniz demektir. Hiç kimsenin maşası olmayın derim. Ona göre davranın.
Haklısınız hocam yeni yaşanan olaylardan sonra kesinlikle katılıyorum

@Mr.Tulpar, birisinin yerinin dolmayacağını düşünmeyin. Öyle bir güzel doluyor ki sadece akışına bırakmak gerek.

@Mr.Tulpar, birisinin yerinin dolmayacağını düşünmeyin. Öyle bir güzel doluyor ki sadece akışına bırakmak gerek.

Ne yalan söyleyeyim unutabileceğimi düşünmüyorum ya da yerinin dolcağını ama dediğiniz gibi hayatı akışına bırakmak lazım.

@Mr.Tulpar kız istese 2 saniyede yerini doldurur. Engelini kaldırıldığına göre muhtemelen canı sıkılmış ego kasmak istiyor senin tekrar yazdığını görüp.

Zaten hocam aptallık edip kızı aradım. 3 kere aramıştım önceden 3'ünü açmadı son kere aradım aptallık edip, onu açtı ama güldü geçti. Müsait misin diye sordum yanımda arkadaşım var falan dedi ama nasıl gülüyor, nasıl mutlu yarım dakika sürdü konuşma akıllandım.

@Mr.Tulpar hocam başka birini bulmuş demiştim. Hala da arkasındayım. Evde kös kös oturmak için senden ayrılmamistir. Aldatildiginin farkında degildin anlayacagin. Neyse bazen hayattan tokat yemek gerekiyor akıllanmak için.

@Mr.Tulpar, emin olun ki doluyor. Sadece akışına bırakın. Tamamıyla unutabilmek mümkün değil de bir süre sonra acı hissetmiyorsunuz.

@Mr.Tulpar hocam başka birini bulmuş demiştim. Hala da arkasındayım. Evde kös kös oturmak için senden ayrılmamistir. Aldatildiginin farkında degildin anlayacagin. Neyse bazen hayattan tokat yemek gerekiyor akıllanmak için.

Haklısınız hocam dediğin gibi akıllanmak için hayattan bir tokat yemek gerekiyor neyse anladım her şeyi sonunda neyse bir daha bu aşk işine bulaşmam kafa rahat.

@Mr.Tulpar, emin olun ki doluyor. Sadece akışına bırakın. Tamamıyla unutabilmek mümkün değil de bir süre sonra acı hissetmiyorsunuz.

Doğru hocam akışına bırakmak lazım hayatı neyse bu dönemde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim 🙂

Rica ederim. Dikkat et, ezdirme kendini :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı