Sevgiliniz Var mı?

Sevgiliniz Var mı?

• Yok

Oy: 168 83,6%
  • Var

Oy: 33 16,4%

• Oy verenlerin toplamı
    201
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet fikirlerim çok değişti ama gerçekleri gördüğümü anladım.

Kızla geçirmekten iyidir.
Böyle olmalısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1:36:50 izle.

Ama beni alakadar etmez diyorum evlenmek zorunda değilim ki.
Dostum, dediğimi anlıyor musun? Bir kızla istediğin şekilde ilişkiye gir. İster gizli gizli yap, ister evlen. Beni alakadar etmez. Fakat kız senle ilişkiye girip hamile kalıyorsa bütün yükü kıza bırakamazsın. İçine boşaldığın zaman o kızın hamile kalacağını sen de biliyorsun.

Umarım bu son aydınlanmanız olmaz. Dünya ne sizin düşündüğünüz kadar pis bi' yer ne de masallarda anlatıldığı kadar toz pembe.
Belki haklısınız çok abartiyorum ama kararım kesin artık, sevgili olmayı düşünmüyorum. Sadece kullan at şeklinde düşünüyorum. Kimse olmazsa elimle idare ederim ama kıza vakit harcamam.

Hayır, olmasını da istemem diyen arkadaşlara saygım sonsuz fakat, ömrünüzü bilgisayarda mı geçirmeyi düşünüyorsunuz ?
Ömrümün tamamını bilgisayarla geçirmem elbet. Bilim ve felsefeye ilgim olduğu için bu alanlarda gelişmeye bakarım. Ara sıra oyun oynarım. Kimseyi de alakadar etmez. Cinsel ihtiyaç hissettiğimde kimsenin karısına kızına sarmam. Elimle hallederim ya da kendime partner bulurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…