Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 23 Mayıs 2020 #21 Silinen üye dedi: Hayır. İstemem de. Benim yaşımda da yok t. Tepesi. Genişletmek için tıkla... Ben senin yaşındayken bizim okulda herkes birbiriyle çıkıyordu. Bir sürü gıybet olayı vardı.
Silinen üye dedi: Hayır. İstemem de. Benim yaşımda da yok t. Tepesi. Genişletmek için tıkla... Ben senin yaşındayken bizim okulda herkes birbiriyle çıkıyordu. Bir sürü gıybet olayı vardı.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #22 Silinen üye dedi: Hayır. İstemem de. Benim yaşımda da yok T. Tepesi. Genişletmek için tıkla... Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi olacaktı.
Silinen üye dedi: Hayır. İstemem de. Benim yaşımda da yok T. Tepesi. Genişletmek için tıkla... Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi olacaktı.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.350 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mayıs 2020 #23 Linux Oyunda dedi: Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi olacaktı. Genişletmek için tıkla... Tamam Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi.
Linux Oyunda dedi: Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi olacaktı. Genişletmek için tıkla... Tamam Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi.
crowlers Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 126 Yer Bursa 23 Mayıs 2020 #24 Hiç olmadı ben de inan hiç sorgulamadım .
D Dangas12 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 216 23 Mayıs 2020 #25 CodeExpert dedi: Hayır deyin de kendimi yalnız hissetmeyeyim Genişletmek için tıkla... Var hem de erkek.
CodeExpert dedi: Hayır deyin de kendimi yalnız hissetmeyeyim Genişletmek için tıkla... Var hem de erkek.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #26 Silinen üye dedi: Tamam Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi. Genişletmek için tıkla... Ama çok tatlı ve şirin bir tepe ismi değil mi? Söylemesi bile insanı mutlu ediyor.
Silinen üye dedi: Tamam Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu Tepesi. Genişletmek için tıkla... Ama çok tatlı ve şirin bir tepe ismi değil mi? Söylemesi bile insanı mutlu ediyor.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 23 Mayıs 2020 #27 Linux Oyunda dedi: Ama çok tatlı ve şirin bir tepe ismi değil mi? Söylemesi bile insanı mutlu ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu tepesi kardeşim. Kim Milyoner Olmak İster'de çıkmıştı değil mi?
Linux Oyunda dedi: Ama çok tatlı ve şirin bir tepe ismi değil mi? Söylemesi bile insanı mutlu ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu tepesi kardeşim. Kim Milyoner Olmak İster'de çıkmıştı değil mi?
Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 973 Çözümler 2 23 Mayıs 2020 #28 Dangas12 dedi: Var hem de erkek. Genişletmek için tıkla... Yoksa... Hahaha. Şaka mı ? Değil sanırım. Bana çıkma teklifi eden kızı reddetmiştim. Neden bilmiyorum.
Dangas12 dedi: Var hem de erkek. Genişletmek için tıkla... Yoksa... Hahaha. Şaka mı ? Değil sanırım. Bana çıkma teklifi eden kızı reddetmiştim. Neden bilmiyorum.
lazkopat1599 Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 412 Çözümler 2 23 Mayıs 2020 #29 11 yıldır sevgilim var, 9 yıldır diğer yarım, ve son 5 yıldır da evlatlarımın annesi, hayatımın anlamı var.
11 yıldır sevgilim var, 9 yıldır diğer yarım, ve son 5 yıldır da evlatlarımın annesi, hayatımın anlamı var.
jiabeas Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 156 Çözümler 1 23 Mayıs 2020 #30 6 yıllık evliyim, bir oğlum var. Ondan önce de 7 yıl eşimle sevgiliydik. Yaş 32.