Hiç sevgilimin olmadı ve hiç sevilmedim

Hocam, evden oturarak sevgili yapmayı falan düşünmüyorsunuz herhalde? Ya arkadaş ortamından ya da dışarıda biriyle tanışırsınız. Kusura bakmayın ama atağa geçmek yerine forumda konu açarak sevgili bulmayı beklemeniz, ancak hayal olur. İyi forumlar.
Evden oturarak da yapılıyor. Ben instagramdan tanışıp date çıktıklarım sevgili olduklarım var. Asıl mesele o değil.

Herkes sevgili yapmak ya da evlenmek zorunda değil. Mesela benimle anlaşabilecek bir kız olduğunu sanmıyorum ve artık kabullendim tek başıma yaşamaya devam ediyorum çünkü olmuyor. Kişiliğime alışacak bir kız yok gibi bir şey. Sevgilim oldu ve ona hiçbir zaman sinirimi vs. asla yansıtmadım. Aksine aşırı iyi davrandım ve şımarttım. Ama ben bir şey fark ettim ki ilişkiye açık bir insan değilim. Geceleri onu düşünmekten uyumuyordum (o da bunu biliyordu), sinirli bir insanım ve mahalleler tekin olmadığı için bıçak taşırdım yanımda. Hatta yılbaşında buluşmuştuk ve akşam saatleriydi. Bizim oradakilerinde içki uyuşturucu falan içip sokağa çıktıklarını çok iyi bilirim. Yılbaşında coşuyorlardı bayağı. O gün babamın ruhsatlı tabancasını alıp çıkmıştım evden :D. Kendimi ve onu koruma amaçlı taşımıştım, serseri değilim yani yanlış anlaşılmasın. Kız bu gidişle benden korkmaya başladı. Zaten beni sevdiğini düşünmüyordum. Benimle buluşmaya gelmeyip başka arkadaşlarıyla geziyordu hep. Yani onun arkadaşları benden çok daha değerliydi :). Aslında burada direkt bitirmem lazımdı ilişkiyi ama seviyorduk işte. Ben bu tecrübeyi yaşadım, keşke yaşamasaydım pişman oldum. Hayatta hiçbir zaman sevgiliniz olmayacakmış ve sevilmeyecek gibi yaşayın ki üzülmeyin. Ben her zaman böyle düşündüm ve mutluyum. Bu saatten sonra da ilişki düşünmüyorum. İnsan kendisinden başka kime güvenebilir ki? Seni seviyorum derdi sürekli ama söylediği herşey yalandı.

Hocam, evden oturarak sevgili yapmayı falan düşünmüyorsunuz herhalde? Ya arkadaş ortamından ya da dışarıda biriyle tanışırsınız. Kusura bakmayın ama atağa geçmek yerine forumda konu açarak sevgili bulmayı beklemeniz, ancak hayal olur. İyi sosyaller.

Arkadaş ortamım yok maalesef, dışarıda birisiyle tanışmak benim için kolay değil o yüzden sosyal medyaya daha çok güveniyorum.

Hayatının sonuna kadar birlikte olabileceğin insanı bulmak zor bu dönemde en ufak anlaşmazlıkta boşanan, ayrılanlar var yani amacın sevgili bulup gönül eğlendirmek mi yoksa onunla bir ömür boyu hayat kurmak mı ilki kolay ikincisi biraz zor.

Kolay olanı bile yapamadım tavsiyen var mı?

Kolay olanı bile yapamadım tavsiyen var mı?

Kafeler, barlar, sosyal hobiler başlıcalardır, sosyal medyada var tabii kendi fotoğraflarını veya bir sanatın varsa onu paylaşıp o işle uğraşan kadın bir arkadaş bulabilirsin sonra da samimileşip sevgili olabilirsin zaten bana göre kadın arkadaş yok gibi bir şey yaratılış gereğimizce sana yakın olacak bir kadın senden hoşlanırda belli bir yerde tabii akli iradesi olan varlıklar olduğumuz için yansıtmayız bunu.

Sevgili yapmak istiyorsan çözümü basit, kafede çalışın hocam McDonald's olabilir. Orada çalışan elbet bir kız olacaktır ve sürekli her gün aynı ortamda olacağınız için sevgili edinmeniz epey bir kolay olacaktır. Ha o kız olmuyorsa başka kafeye gir çık yapın bitti. Onun dışında aynı ortamda bulunacağınız aktivite olmadığı için akışına bırakacaksınız.

Sevgili yapmak istiyorsan çözümü basit, kafede çalışın hocam McDonald's olabilir. Orada çalışan elbet bir kız olacaktır ve sürekli her gün aynı ortamda olacağınız için sevgili edinmeniz epey bir kolay olacaktır. Ha o kız olmuyorsa başka kafeye gir çık yapın bitti. Onun dışında aynı ortamda bulunacağınız aktivite olmadığı için akışına bırakacaksınız.
Verdiğiniz tavsiye ve örnek bence pek geçerli değil naçizane fikrimce hocam İşyerlerinde sevgili yapma olasılığı düşük ben kafede çalışıyordum amacım sarkıntılık değildi iyi niyetli bir şekilde arkadaş olmak istiyordum kızla adım Sapığa sarkıntıya çıktı işten atıldım kız da ona sulandığımı düşünmüş halbuki ben onu rahatsız edecek konuşmalar yapmadım iyi niyet işte bizimkisi olsa olsa ben yapardım 2 3 tane cafede çalıştım kızın de etkileşime açık olması lazım genelde iş yerleri ilişki üzerine kurulu kurumlar değildir kızın sana yaklaşmasını beklemeden atağa gecemezsin maalesef sevgilisi olabilir her şey olabilir diyeceğim ben katılmıyorum

Verdiğiniz tavsiye ve örnek bence pek geçerli değil naçizane fikrimce hocam işyerlerinde sevgili yapma olasılığı düşük ben kafede çalışıyordum amacım sarkıntılık değildi iyi niyetli bir şekilde arkadaş olmak istiyordum kızla adım sapığa sarkıntıya çıktı işten atıldım kız da ona sulandığımı düşünmüş halbuki ben onu rahatsız edecek konuşmalar yapmadım iyi niyet işte bizimkisi olsa olsa ben yapardım 2 3 tane cafede çalıştım kızın de etkileşime açık olması lazım genelde iş yerleri ilişki üzerine kurulu kurumlar değildir kızın sana yaklaşmasını beklemeden atağa gecemezsin maalesef sevgilisi olabilir her şey olabilir diyeceğim ben katılmıyorum.

İlla sevgili değil arkadaş olmak için de mümkün herkes aynı düşünmez o sizin şanssızlığınıza denk gelmiş bu tavsiyem dışında başka ortamlarda bulmak maalesef zor hocam.

Verdiğiniz tavsiye ve örnek bence pek geçerli değil naçizane fikrimce hocam İşyerlerinde sevgili yapma olasılığı düşük ben kafede çalışıyordum amacım sarkıntılık değildi iyi niyetli bir şekilde arkadaş olmak istiyordum kızla adım Sapığa sarkıntıya çıktı işten atıldım kız da ona sulandığımı düşünmüş halbuki ben onu rahatsız edecek konuşmalar yapmadım iyi niyet işte bizimkisi olsa olsa ben yapardım 2 3 tane cafede çalıştım kızın de etkileşime açık olması lazım genelde iş yerleri ilişki üzerine kurulu kurumlar değildir kızın sana yaklaşmasını beklemeden atağa gecemezsin maalesef sevgilisi olabilir her şey olabilir diyeceğim ben katılmıyorum

Öyle hocam tipin paran iyise çapkın tipin paran yoksa sapığa çıkar adın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı