RickGrimes44
Femtopat
@RickGrimes44 adam doğru demiş. Psikolojisi normal olmayan insan ilişkilerini beceremez.
Buradaki asıl mesele psikolojimin bozuk olup olmaması değil. Zaten psikolojimin bozuk olduğunu söylemedim, depresyonda olduğumu belirttim. Ben nasıl sevgili yapabileceğim konusunda tavsiye almak için böyle bir soru sordum, ama siz başka bir noktaya takılmışsınız. Lafımı başka yerlerinizden anlamayın ya da konuyu saptırmayın. Eğer anladıysanız da gereksiz yorumlarla vaktimi almayın.
Hocam evet ama gidip bodaslama "sa sevgilin var mı" falan deme yani. Burası flört tavsiye sitesi vesaire değil ama sohbeti selam gibi şeyler yazarak başlatmak en kötü seçenek. Mesela kızın stlerine bakıyorsun bildiğin bir mekan veya senin de sevdiğin aktivite gördün o stye onunla alakalı yanıt yazarak başla. Çok düşünmeye gerek yok konuşurken devlet daire memuruyla konuşmuyorsun ya. Eğer sohbet ilerlemiyor gibiyse mesela "HM, anladım" gibi şeyler diyorsa o kızı direkt sal hem linçlenirsin hem de bariz şekilde istemiyordur. Böyle deneye deneye bulursun. Çok takipçisi gönderisi olan kişileri kovalama. Gözünüze samimi görünen kişileri deneyin.
Anladım hocam, dediğiniz gibi direkt konuya girmek mantıklı değil. Önce muhabbet etmek gerekiyor, zaten birden sevgili olunmaz, her şey zamanla gelişir.
Maalesef günümüz ilişkilerinde "karşı cins" artık doyumsuz duruma gelmiş vaziyette dostum. İyi olman, düzgün olman karşı cinsin umurunda değil, çoğu kız sekspalite içinde Clutch atıyor. Eli yüzü düzgün ve birikimli birini beklersen maalesef öyle biri gelmeyecek. Öyle birini arasanda bulamıyorsun zaten.
Evet hocam, haklısınız. Günümüzde ilişkiler gerçekten rezil bir durumda ve ben de buna birçok kez şahit oldum. İyi bir insan olmak, dürüst olmak artık ilişkilerde pek bir anlam ifade etmiyor. Ama şöyle bir durum var; benim fazla sabrım yok. Eli yüzü düzgün, birikimli birini beklediğim de yok ama sadece takılmak da istemiyorum. Ciddi bir ilişki arıyorum tabii ki, ama dört dörtlük olması şart değil. Hayatımda biri olsun, benim için yeterli.
Son düzenleyen: Moderatör: