Sevgilisinden yeni ayrılan bir kıza aşık olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aptallık yaptım sevgilim var dedim.
Kızla rahat 5-6 saat konuşuyorum.
Bence yıkık olan sensin. Kız duygusal olarak bu kadar kötü hissetmese sana yakın davranmazdı. Kız düzeldiği zaman kankası olacaksın, kullanıldığını hissedip bugün ''aşık olduğun'' kıza yarın küfür edeceksin. Umarım düştüğün durumu anlarsın ve beni haksız çıkartırsın.

Kızı seviyorsun ama sevgilim var dedin? Kıza söylesen bile seni kabul edeceğini sanmam artık. Bu arada nasıl bir insandır bilmiyorum ama erkek arkadaş acısını gidermek için sana yakın davranıyor. Bir zaman sonra umrunda olmayacaksın. Dünyada milyarlarca bayan var. 1 tanesine saplı kalmamak lazım Elbet karşına birisi çıkar. Şimdilik önüne bak. Aksi takdirde olan yine sana olur. Kız bir şey kaybetmez.

Bu ne biçim bir konudur ya? "Yıkık" ne demek onu tanımla önce, kız birisiyle çıkıp ayrılınca yıkık mı oldu anlamadım? Yeni nesilin sorunu her önüne gelene aşık olmak sanırım.
Haklısın katılıyorum bende 3-5 bişey yazacaktım ama sen ve birkaç arkadaş halletmişsiniz [emoji106]

-dünyada milyonlarca bayan var birine saplı kalmamak lazım-

Gönlü bol dostum [emoji23][emoji23][emoji23] şu ruh hali herkese lazım [emoji106]

Bu arada konunun aşırı saçma olduğu konusunda hemfikiriz değil mi ?

Evet

Sent from my HTC Desire 626GPLUS dual sim using Technopat mobile app

Arkadaşlar çocuk sizin onun içinden geçin diye değil tavsiye almak için konu açmış her ne kadar saçma olsa da..

Ama hemfikir olunacak bir karar varsa gidip hoşlandığını söylemek, sevgilin var derse neden bilmiyorum ama ağzımdan öyle çıktı dersin. En fazla olacak şey arkadaşım olarak görüyorum der ki sanmıyorum.. Kızlar genelde lise döneminde erkeklerden bekler her adımı, o yüzden büyük ihtimal senden hoşlanıyor ve söyleyemiyor. Doğruluk mu cesaretlilik mi oyunu lise döneminde hoşlandığın kişinin cevabını oyun tarafından almaktan geçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…