Volkan Yıldız
Megapat
Bu ne biçim bir konudur ya? "Yıkık" ne demek onu tanımla önce, kız birisiyle çıkıp ayrılınca yıkık mı oldu anlamadım? Yeni nesilin sorunu her önüne gelene aşık olmak sanırım.
Bence yıkık olan sensin. Kız duygusal olarak bu kadar kötü hissetmese sana yakın davranmazdı. Kız düzeldiği zaman kankası olacaksın, kullanıldığını hissedip bugün ''aşık olduğun'' kıza yarın küfür edeceksin. Umarım düştüğün durumu anlarsın ve beni haksız çıkartırsın.Aptallık yaptım sevgilim var dedim.
Kızla rahat 5-6 saat konuşuyorum.
Haklısın katılıyorum bende 3-5 bişey yazacaktım ama sen ve birkaç arkadaş halletmişsiniz [emoji106]Bu ne biçim bir konudur ya? "Yıkık" ne demek onu tanımla önce, kız birisiyle çıkıp ayrılınca yıkık mı oldu anlamadım? Yeni nesilin sorunu her önüne gelene aşık olmak sanırım.
O ateşle herkes yanıyordu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]@aroundtheoutside
Sen birde yazın görecektin.
-dünyada milyonlarca bayan var birine saplı kalmamak lazım-Kızı seviyorsun ama sevgilim var dedin? Kıza söylesen bile seni kabul edeceğini sanmam artık. Bu arada nasıl bir insandır bilmiyorum ama erkek arkadaş acısını gidermek için sana yakın davranıyor. Bir zaman sonra umrunda olmayacaksın. Dünyada milyarlarca bayan var. 1 tanesine saplı kalmamak lazımElbet karşına birisi çıkar. Şimdilik önüne bak. Aksi takdirde olan yine sana olur. Kız bir şey kaybetmez.
Evet-dünyada milyonlarca bayan var birine saplı kalmamak lazım-
Gönlü bol dostum [emoji23][emoji23][emoji23] şu ruh hali herkese lazım [emoji106]
Bu arada konunun aşırı saçma olduğu konusunda hemfikiriz değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.