Sevgiliye alınan hediyenin notuna ne yazabilirim?

variemert

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
405
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, 12 Nisan sevgilimin doğum günü ve kendisine bir hediye aldım fakat bir türlü not kartına ne yazdıracağıma karar veremedim. Kendisine içinde ay olan bir ışıklı cam küre aldım, dolayısıyla ay ile ilgili olan bir şey yazmak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum. Ya çok anlamsız oluyor bulduklarım ya da fazla saçma. Yardımcı olun lütfen bu gidişle kuru kuru yollayacağım hediyeyi.
 
Bizim söylediğimizi yazarsan ne samimiyeti kalacak ki? Diyelim ki yazdın ve çok beğendi; en nihayetinde cidden mutlu olabilecek misin?

Tavsiyem, iyisiyle/kötüsüyle kendin bir şeyler ortaya koy ve beğenip beğenmemesini göz önünde bulundurmadan; onun hakkında ne düşünüyorsan, şu anki heyecanın raks ettiği zihninden her ne geçiyorsa samimi ve açık bir lisanla yazıya dök ve hazırla. Varsın gülsün ve beğenmesin, bizim söylediğimizi olduğu gibi yazıp kendini kandırmandan iyidir.
 
Son düzenleme:
Bizim söylediğimizi yazarsan ne samimiyeti kalacak ki? Diyelim ki yazdın ve çok beğendi; en nihayetinde cidden mutlu olabilecek misin?

Tavsiyem, iyisiyle/kötüsüyle kendin bir şeyler ortaya koy ve beğenip beğenmemesini göz önünde bulundurmadan; onun hakkında ne düşünüyorsan, şu anki heyecanın raks ettiği zihninden her ne geçiyorsa samimi ve açık bir lisanla yazıya dök ve hazırla. Varsın gülsün ve beğenmesin, bizim söylediğimizi aynen yazıp kendini kandırmandan iyidir bence.

Çok haklısın aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı