Sevgiliye ilk öpücük nasıl verilmelidir?

Filmlerde gördüğün gibi olmayacak emin ol

Hem evine geliyor, sözde kediyle bakmak için(hangi kedi bilemeyiz), hem de tacizci diyor. Kesin son anda bir şey olmuştur, o kadar gelipte yarıyolda dönen ilk defa gördüm.
Yani size şöyle diyeyim ben öptükten sonra oda beni öptü. Kadınlar çok değişik gerçekten. O günden sonra benim doğum günümdü bana muhteşem bir hediye yapmıştı hatta. Sonrasında arkadaşları gazlayarak vazgeçti sanırım. Arkadaşıyla da hasım olduk zaten. Ortak arkadaşımız var bir ben ona atıyorum o bana atıyor.

Yani size şöyle diyeyim ben öptükten sonra oda beni öptü. Kadınlar çok değişik gerçekten. O günden sonra benim doğum günümdü bana muhteşem bir hediye yapmıştı hatta. Sonrasında arkadaşları gazlayarak vazgeçti sanırım. Arkadaşıyla da hasım olduk zaten. Ortak arkadaşımız var bir ben ona atıyorum o bana atıyor.
Ne atıyorsun hocam

İnan ki oda bana öyle şeyler diyor hocam takmayın. Bana özelden onursuz gibi bir çok laf etmişti. Yani kendisi hak ediyor benim ettiğim kadar. Zaten geleceği olmayan boş bir insan.
Vayy hocam ne yaşadınız istersen anlat. Profil mesajlarından burda konuyu zedelemeyelim. merak ettim

Merhaba, bu konu benim gibi ne yapacağını bilmeyen kişiler için açılmıştır. Sevgilime ilk öpücüğü vermek istiyorum ve bu süreçte tavsiye arıyorum. Kendi fikrim buluşma düzenlemek yerine, örneğin aynı okuldaysanız ders aralarından birinde kızı alıp okulun gözükmeyen bir yerinde gözünü kapatmasını isteyip hafif bir öpücük kondurmak. Eğer okul dışında ise, “Seni görmek istiyorum” diyerek bir tane gül alıp yine gözünü kapatmasını isteyip öpüp gülü vermek. Tavsiyeler verirseniz hem bana hem de diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim.

Moderatör Allah için prosedür gereği anlıyorum ama yani usta çok fazla değiştiriyorsunuz yazıyı yani nasıl desem benim anlatmak istediğimin yarısı değiştirilmiş.
Reis konduracaksın bitecek işte çok takma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı