Sevilen kıza açılınmalı mı?

Niye görüşme ihtimaliniz yok ki? İş uzak mesafe ilişkisine dönerse ki buluşmazsanız öyle olur boşuna sevgili olmuş olursunuz. Bu arada yaş kaç?
Yaş söylemeyeyim konu "Bu yaşta olmaz evladım" diyen boomerlarla dolmasın.
Ben sadece sosyal medyada görüştüğüm biriyle hayatta ilişki istemezdim. Mesajlaşmadan tanıyamazsın ki bir insanı. Benim hiç yaşamadığım bir şey ama kızı çok seviyorsan ve açılamamak seni yiyip bitiriyorsa açılmalısın.
Tamam açılacağım.

Yaş söylemeyeyim konu "Bu yaşta olmaz evladım" diyen boomerlarla dolmasın.
Peki sen bilirsin, ama başta belirttiğin ailem görüşmeme izin vermez olayına pek takılmayın. Okuldan arkadaşımdı taşındı falan der geçersiniz. Sadece sosyal medyadan konuşmak ciddi anlamda iletişim eksikliğine neden olur. İlişkiniz olsa bile sadece sosyal medyadan hiçbir zaman yürümez. Siz isteseniz de kız bunu istemez.

Gerçekte görmediğin, henüz sevgilisi var mı yok mu sorusunun cevabını bulamayacak kadar tanımadığın birine açılıp pozitif sonuç umudu bekliyorsan, açıl. Ama red yersen de hatalarının farkına varıp bir sonrakine ders çıkar.

Karşındaki kişinin de sana bir şeyler beslediğini tam manasıyla hissediyorsan açıl. Burada onu da senden başka kimse bilemez. Ancak anlık içinde bulunduğun şartlara göre birden çok riski var, yazının devamını da göz önüne al. Görüşme imkanının kısıtlılığını göz önüne alarak farklı şehirlerdesiniz desek yeridir. Ve konuşarak ilk başta herkes anlaşabilir ama yüz yüze gelmeniz şart. Birbirinizi göreceksiniz, oturuşu kalkışı hal ve hareketlerini gözlemleme olanağın olmalı. Ve 4 yıl boyunca uzaktan bir ilişki yürütüp ayrılmış birisi olarak diyebilirim ki; görmeden yaşamadan sadece internet üzerinden çok zorlanırsınız. Görüşme olanağınız yoksa; örnek vereyim herkes 14 Şubat’ta plan yaparken siz kuru kuru mesajlarla geçirirsiniz. İlişkiniz sadece internet üzerinden ilerlerse çok çabuk monotonlaşır ve diyelim ki açıldın ve kabul ettti. Başlasanız dahi bu şartlardan bazılarını iyileştirmediğiniz sürece ilişkinizin ömrü uzun olmaz. Kısacası şu an hislerin seni tetikliyor ve kalbinle hareket ediyorsun. Ama açılmadan önce mantığını da kullanmalı ve ilerisini düşünmelisin.

Son düzenleme:
Sosyal medyadan tanıdığın birisi ile nasıl sevgili olacaksın bilmem kız erkek çıkabilir abartmayayım ama kızın sevgilisi olup olmadığını bilmiyorsun gerçek hayatta görmediğin birisi ile nasıl sevgili olursun ama olacaksan da bu kadar istiyorsan açıl yoksa 10 yıl açılayım mı diye düşünüp durursun bir türlü açılamazsın açıl.

1600302204416.png

bekleyin bakalım.
1600302443379.png

İsmi sansürledim varsayın. Üşeniyorum.
Red.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 670851
Red.
Geçmiş olsun, arkadaşlığınız da buraya kadar artık. Arkadaş olarak ne kadar gidebilirseniz o kadar kısa sürecek. Ben 2 yıl sürdürdüm ama o 2 yılın öncesinde de 2 yıl boyunca aynı sınıfta olmamıza rağmen hiç konuşmamıştık bu sebepten dolayı.

Eki Görüntüle 670849

bekleyin bakalım.
Eki Görüntüle 670851
Red.

“Denemedim keşke deneseydim.” ikilemi yaşamayayım derken “Denedim de ne oldu. Keşke denemeseydim.” tecrübesine ilk adımın hayırlı olsun. Bu dakika itibariyle arkadaş olarak da olsa konuşmaya devam etmeni tavsiye etmem. Edersen eğer; git gide değersizleşeceksin ve bunu da hem içinde hemde karşı tarafın davranışlarında sezeceksin. Edindiğin tecrübeye bak bu saatten sonra. En azından artık hislerini belli etmeden önce daha dikkatli olman gerektiğini deneyimledin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı