Sevilen kıza açılınmalı mı?

Açılmak istiyorum ama şu tarz sorunlarım var;
- Benden 1-2 yaş büyük.
- Sadece sosyal medyada görüşüyoruz.
- Sevgilisi var mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle yok çünkü hep o konulara girmemi engelliyor.
- Ailem internetten değil birisiyle görüşmek, insanlarla konuşmamı bile istemiyor.

Sizce açılmalı mıyım?
Eğer açılacaksam nasıl açılmalıyım?
Kız;
- Mangaları çok sever. Ve çok iyi manga çizer.
- - Mangalara yaoi de dahil :D.
- kolay kolay kimseyi affetmez. Eğer gerçekten küstüyse. Kankasıyla barıştıramıyorum onun için ayrı konu açacağım ileride.

Yardım edin.
Konunun onayını bekleyeceğime açılırım daha iyi yazmıştım moderatör silmiş. Aktif misin diye sordum daha yazmadı.

Aileni kandır ve buluşun. Böyle sevgili gibi değil de arkadaş gibi buluş yüzyüze mi söylersin internettenmi söylersin o sana kalmış.

Belli olmaz o kısımlar aşkın insanın karşısına ne zaman çıkacağı belli olmaz. Gün gelir uğraşacağınız birisi çıkar belki karşınıza. Ne kadar bencilim deseniz de içinizdeki o boşluk hissinden şimdi kaçabilseniz de sonsuza kadar kaçma ihtimaliniz çok düşük. Yaşa ki neler göresin.

Aman çıkmasın, büyük konuşmayım yine de. Kaçmak daha az yorucu.🤣

Yaoi türünü seviyorsa uzak durulması gerekiyor bence. Tam cringe tam irite edici tipler oluyor bu yaoiciler.
Fangirl derecede değil. Okumayı seviyor. Çizerse normal imanlı manga çiziyor :D.
“Denemedim keşke deneseydim.” ikilemi yaşamayayım derken “Denedim de ne oldu. Keşke denemeseydim.” tecrübesine ilk adımın hayırlı olsun. Bu dakika itibariyle arkadaş olarak da olsa konuşmaya devam etmeni tavsiye etmem. Edersen eğer; git gide değersizleşeceksin ve bunu da hem içinde hemde karşı tarafın davranışlarında sezeceksin. Edindiğin tecrübeye bak bu saatten sonra. En azından artık hislerini belli etmeden önce daha dikkatli olman gerektiğini deneyimledin.
Geçmiş olsun, arkadaşlığınız da buraya kadar artık. Arkadaş olarak ne kadar gidebilirseniz o kadar kısa sürecek. Ben 2 yıl sürdürdüm ama o 2 yılın öncesinde de 2 yıl boyunca aynı sınıfta olmamıza rağmen hiç konuşmamıştık bu sebepten dolayı.
Ne zaman bir red ediliş görsem içim acır.
Red edilmiş dostum.
Bu arada konu sahibi arkadaşım, sıkma canını, her şey olacağına varır.
Sağolun abiler. Kız aslında benle aynı kişi gibiydi, yani onun şuan ne düşündüğünü anlayabiliyorum desem yeridir. Ama ruh ikizimmiş. Arkadaş olarak devam edebilir miyiz dedim, kabul etti ama nasıl devam ederiz bilmiyorum.
Hayatına devam et, 6 yıldır tek taraflı sevdiğim kişiyle arkadaş olduğumuz zamanlar hep içimde bir ümit olurdu, ondan vazgeçmeye başlayınca bu ümit de yavaş yavaş azalıyor. Arkadaş kalırsanız bu ümidi yenmenin imkanı yok. Zaten hiç görmemişsin kızı takıntı haline getireceğini düşünmüyorum.
Ama abi kız benle aynı düşünce yapısına sahip.
%85 red edileceksin bunu göze alarak git. Daha önce birine açıldın mı?
Evet açıldım.
+Herkesle ne hakkında fısır fısır konuşuyorsun?
-Hiiç.
+Söyle hadi lütfen.
-...
+...

Zorla söylettirdi. :D

Reddedilme mesajını yeni gördüm. Direkt söyleyerek yanlış yapmışsın. Bu durumu onun hissetmesini türlü şekillerde göstermeye, hafif hafif belli etmeye, hatta karşılığını kesin verecek kıvama uzun aylar boyunca çalışarak getirmen gerekirdi. %100 başarıya o zaman ulaşırdın. Bu şekilde reddedilme ihtimalin ise %100 zaten. Konuyu daha önce görseydim seni uyarırdım ama iş işten geçmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı