Sevmek nedir?

Gelen gidenle düşünmemek gerekiyormuş hocam.

Sevmek ihtiyaç değildir, yapabileceğiniz bir şeydir. Şu anki toplum sistemlerinde reklam desteklidir, bittikten sonra biraz saçmalayıp sonra tekrar seversiniz diye eğitilirsiniz.

Zor olan, bu eğitimden kurtulup gerçekten bir şeyi sevip sevmemeye devam edebilecek kadar kendine değer verip sevmektir bu kadar basit.

İlişkilerimde, en son mesela, duygusal doygunluk hissetmediğim için bitirdim. Bedensel keyfime yetmedi hissetmek istediklerim, konuşup üzerine düşünmek istediklerim. Pek çok konuyu, farklı düşüncelerde bile olsanız konuşup tartışıp birbirinizi kırmadan paylaşabildiğiniz birisiyle sev-işmek ve sevişmek çok güzeldir. Öneririm. Yalnız kalmayı bilmeyen birisinin birini sağlıklı sevebilmesi pek mümkün değildir.

Gerisi IG reels veya tiktok, 5 saniye sonra yoklar.

Ya öylede ukte bırakıyor içinde işte birini sevincede seni sevenin manası kalmıyor ben mal gibi beni seveni biraktim artık ne beddualar aldıysam gerçekten robot gibi oldum. Siz sizi seveni seçin boşverin sevmeyi
Arkadaşım da lisede aynısını yaşamıştı. Ortamı çoktu gelen gidenle çıkıyordu şimdi okulda yok birini çok sevdim keşke bırakmasaydım falan diyor.

Sırf arkadaş ortamım olsun diye öz güven ile irade terbiyesi kitapları aldım. Belki ne yapmam gerektiğini neyi yanlış yaptığımı öğrenirim diye.

Öz güven kitaplar ile kazanılmaz deneyerek kazanılır. Okuduğunuz kitaplar bir ortam da kültür seviyenizi yükseltir ve bu öz güven kazandırır size. Şey gibi düşünün protein tozu spor yapan kişilere günlük protein oranını karşılaması için ama spor yapmayan biri kullansa da bir işe yaramaz.

Allaha bin şükür tik tok, ig fln gibi yerler de öyle düşünmüyorum. O kadar düşmedim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…