Seyir halindeki polis ceza yazabilir mi?

tombisss

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,
Dün gece 1-2 sularında 2 şeritli dümdüz boş yolda ticari sandığım aracın yanından 120-130la geçerken seyir halindeki bir polis aracı olduğunu fark ettim. Hız sınırı da 80 olması lazım. Ben geçtikten sonra herhangi bir ışık vs. yakmadı. Sizce seyir halindeki bu polis ceza yazmış mıdır? Hızımı ölçmüş olamaz diye düşünüyorum ama ceza yemiş miyimdir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Dün gece 1-2 sularında 2 şeritli dümdüz boş yolda ticari sandığım aracın yanından 120-130la geçerken seyir halindeki bir polis aracı olduğunu fark ettim. Hız sınırı da 80 olması lazım. Ben geçtikten sonra herhangi bir ışık vs. yakmadı. Sizce seyir halindeki bu polis ceza yazmış mıdır? Hızımı ölçmüş olamaz diye düşünüyorum ama ceza yemiş miyimdir sizce?

Yazabilirdi ama yazmış midir bilemeyiz öğrenirsiniz zaten.

Merhaba,
Polise bağlı umursamamışsa ceza yazmamıştır bazı kıl polisler var onlara denk geldiysen yazmıştır. 3-5 gün sonra kontrol edebilirsin.

İhtimal var. Ben de geçen günlerde gece 1'de trafiği tehlikeye atacak şekilde art arda şerit değiştirmekten ceza yemişim. Ve ne polis arabası vardı yolda ne de çevirme vs. muhtemelen sivil aracında seyahat eden bir polis memuru yazdı. Gece 1'de ne makas atmıştım ne de sürekli şerit değiştirmiştim. Muhtemelen sinyal vermeden şerit değiştirdim diye yazmıştır. Ama gecenin 1'inde bomboş yolda o cezayı yazmaları hoş değildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı