SFC /scannow ve DISM işlemleri çalışmıyor

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Üniversite sınavına çalışıyorumda. Şu anda indirmeye başladı. Bittikten sonra rehberinizdeki adımları uygulayıp sfc /scannow ve DISM'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim.

Eki Görüntüle 824878

Dediğiniz gibi indirdim. Ve rehberde gösterdiğiniz adımı uyguladım. Ancak hala aynı hata.

Eki Görüntüle 825070
@Enes3078 hala aynı sorun devam ediyor. Resmi gönderdim.

İndirdiğiniz ISO içindeki setup çalıştırın ve her şeyi uygulamalar ayarlar ve dosyaları sakla seceneğini seçin ve baştan kurulum yapın hiçbir şey silinmez. Ama bu olmazda daha olmaz.

Benim dediğimi denediniz mi ki? DISM rehberimin 4. adımını belirttiğim yöntemle uygulayın.

Uyguladım. 4. sayfaya bakabilirsiniz sizide etiketleyerek fotoğraf attım.
İndirdiğiniz ISO içindeki setup çalıştırın ve her şeyi uygulamalar ayarlar ve dosyaları sakla seceneğini seçin ve baştan kurulum yapın hiçbir şey silinmez. Ama bu olmazda daha olmaz.

Dediğinizi yaptım. %95'e geldi. Sonra birkaç dakika içinde bilgisayarınız yeniden başlatılacak dedi. Ve şu şekilde bir hata verdi.

1610133906227.png

@Dean.308 acaba bu ISO dosyasını bir flash belleğe yükleyip sonrada sanki format atar gibi bilgisayarı USB'den Boot etsem ama başlangıç ekranında bu bilgisayarı onarın seçeğine bassam sorunum düzelirmi?

İçinde önemli verileriniz yoksa temiz kurulum yapabilirsiniz. Zaten virüsler de varmış ha. :)

En başta yazmıştım bunu. :) içinde önemli verilerim var. Bu bilgisayarı onarın dersem sorun çözülür mü? Bir de uzun zamandır format atmadığım için format atarken hangi dosya sistemine formatlamam gerektiğini hatırlamıyorum. Anakartım Gigabyte GA G31M ES2l. Yanlış hatırlamıyorsam Gigabyte FAT32 dosya sistemini destekliyordu. Ancak bu format atarken de geçerlimi onu hatırlamıyorum.

En başta yazmıştım bunu. :) içinde önemli verilerim var. Bu bilgisayarı onarın dersem sorun çözülür mü? Bir de uzun zamandır format atmadığım için format atarken hangi dosya sistemine formatlamam gerektiğini hatırlamıyorum. Anakartım Gigabyte GA G31M ES2l. Yanlış hatırlamıyorsam Gigabyte FAT32 dosya sistemini destekliyordu. Ancak bu format atarken de geçerlimi onu hatırlamıyorum.

Hocam format ekranında bu işlem olmaz maalesef verilerinizi yedekleri ve format atın diyorsunuz zaten ama başka çözüm göremiyorum.

Hocam format ekranında bu işlem olmaz maalesef verilerinizi yedekleri ve format atın diyorsunuz zaten ama başka çözüm göremiyorum.

Şu anki sorunum haricinde Windows 10'u flash bellege yazdım. PC'yi yeniden başlatıp Boot menüsünden USB'yi seçtikten sonra siyah bir ekran geliyor. Ve sol üst yukarıda bir imleç yanıp sönüyor. Kısacası format atamıyorum. En iyisi bir sonraki Windows güncellemesini bekleyeyim. Eğer öylede olmazsa 1 TB'lık bir harddisk alıp verilerimi ona yedekleyeceğim. Ondan sonra tekrar formatlamaya çalışacağım.

Merhaba;
Bu işlemleri az önce yaptım bir hata bulunamadı, PC'yi yeniden başlattığımda sıvı soğutmadan musluğa yeni ulaşmış su sesi gibi ses geldi, AIDA64 ile pompayı kontrol etmek için açtığımda yazı fontlarında sembolleri gördüm, MSI Afterburner dada aynı sıkıntı var. Bir yerde hatamı yaptım. Yardımcı olabilir misiniz? Windows 10 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• aida64.JPG
    aida64.JPG
    119,1 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Şu an arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını yaşıyorum aynı uygulama ile tarama yaptım virüs çıkmadı sadece. Üniversitedeyim ve temiz kurulum yapmam şu anda mümkün değil. Çözüm yolu bilen yardımcı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı