Kullanıcı12345
Centipat
Geçen PC'yi açtığımda otomatik onarım yapılıyordu ve PC açılmıyordu, bayağı bir arayıp çözümünü buldum. Şu an PC'yi açabiliyorum ama her açtığımda otomatik onarım yapılmaya devam ediyor ve günlük kaydı yerinde SrtTrail.txt'nin yolundan bahsediyordu açtığımda IS dosyaları bulunamadı. Tarzı bir hatayla karşılaştım biraz uğraşıp o hatayı düzelttim falan şimdi de aynı yerde:
Bulunan ana neden?
---------------------------
d:\windows\system32\drivers\sfhlp02.sys önyükleme kritik dosyası bozuk.
Onarma eylemi: Dosya onarımı
Sonuç: Başarısız. Hata kodu = 0x57
Harcanan zaman = 1531 ms
Şeklinde birey yazıyor. Ben de tabii doğal olarak sfhlp02.sys dosyasını indirip dosya konumuna taşıdım ve yeniden başlattım bu esnada sistem sürekli kendini resetliyordu ve otomatik onarım devam ediyordu ben de sistem geri yükleme yapıp geri döndürdüm. Bana net bir cevap verin de tekrar tekrar geri yüklemekle uğraşmayayım.
Bulunan ana neden?
---------------------------
d:\windows\system32\drivers\sfhlp02.sys önyükleme kritik dosyası bozuk.
Onarma eylemi: Dosya onarımı
Sonuç: Başarısız. Hata kodu = 0x57
Harcanan zaman = 1531 ms
Şeklinde birey yazıyor. Ben de tabii doğal olarak sfhlp02.sys dosyasını indirip dosya konumuna taşıdım ve yeniden başlattım bu esnada sistem sürekli kendini resetliyordu ve otomatik onarım devam ediyordu ben de sistem geri yükleme yapıp geri döndürdüm. Bana net bir cevap verin de tekrar tekrar geri yüklemekle uğraşmayayım.