SGK GSS prim borcu ödenmezse haciz gelir mi?

Mercaen

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, benim GSS prim borcum vardı. Yaş 33 unutmuşum, o da 37 milyara kadar çıkmış. Yakında yeşil kart çıkarttım. Ödenmezse icra olur falan dediler. Benim adıma bir şey yok, bu sefer de babamın maaşına el koyarlar gibi bir şeyler söylediler. Tanıdık bir avukata sorduk, “olmaz öyle şey” demiş. Herhalde babam için olmayabilir çünkü borç benim adıma. Ama ben yine de şüpheye düştüm. Bana bildirim gelmedi. Ev adresi hâlâ eski ev adresi görünüyor, taşınmıştık, ondan dolayı mı bilmiyorum. Telefona da mesaj gelmedi. Şu an parayı ödeme durumum yok.

Son düzenleme:
Haciz gelir mi bilmiyorum ama bir ara GSS borcumu ödemediğim için sağlık hizmetlerinden yararlanamıyordum

Ben sağlık hizmetlerinden yararlanamadığım için mecbur ödemiştim.

Ben işsiz olduğum dönemde borç biriktirmiştim, sağlık hizmetlerinden katkı payı ödeyerek faydalanabiliyordum. Sadece vezneye gidip katkı payı ödüyordum 50 lira gibi bir şeydi, tek eksi yanı eczane masraflarını ödemiyordu devlet. Hatta ameliyat bile oldum bu şekilde 50 lira ödeyerek. Nasıl yararlanamıyorsunuz borç aşırı büyük olduğu için falan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı