Gorsel atar misiniz normal degil gibime geldi oyle bir islem.
Evet bende gordum simdi. O nasil dosya ismi arkadas insan virus saniyor.Intel'in bir yazılımı sağ tık dosya konumunu aç diyerek görebilirsiniz. Virüs falan değil.
Evet bende gordum simdi. O nasıl dosya ismi arkadas insan virus saniyor.
Şöyle söyleyeyim, bilgisayarda virüs trojan işte bu mining virüsü var mı yok mu? Nasıl anlarım peki?
Ben araştırdım. Eskiden yapılan saldırıdan dolayı bir olay varmış. O yuzden içimde bir şeyler oluştu.
Şöyle söyleyeyim, bilgisayarda virüs trojan işte, bu mining virüsü var mı yok mu? Nasıl anlarım peki?
Kaspersky kurup full tarama yapın.
Bu konudan 90 günlük ücretsiz lisans alabilirsiniz.
Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...www.technopat.net
Mining viruslerini antivirus olmadam da anlamak mumkun;
-Durduk yere yavassa.
-Performans dususleri varsa.
-Görev Yöneticisi'ni actiginizda aşırı kaynak kullanimi (bazi virusler Görev Yöneticisi'ni acinca yaptigi islemi durdurduklari icin bu tam bir sonuç vermez)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.