Shadow Fight 2 Normal mi yoksa Hileli mi oynanmalı?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ben küçükken hep Shadow Fight 2 oynardım. Ama Lynx geçemeyince salıyordum hep. Son birkaç aydır Shadow Fight 3 oynuyorum ve aşırı uzun bitmiyor ve sürekli savaşamıyorum; zırhım, silahım vs. yetmiyor. Bunun içinde özel bir para birimi gerekiyor (Gölge enerjisi) ve bunu günlük ödülle falan kazanabiliyorum anca. Yani kazanmak da zor onu.

Bu yüzden Shadow Fight 2'de acaba hileli oynasam aşırı abartmadan tadında ilerleyerek mi bitirsem diye düşünüyorum. Yoksa önce hilesiz normal sonra hileli mi bitirsem? Siz olsaydınız ne yapardınız? (Hile dediğim Para ve elmas hilesi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer para yatırabilme imkanınız varsa 20 TL civarına (öyle hatırlıyorum) special edition alın. Çok daha fazla elmas veriyor ve can sıkıntısı yok.

Merhaba, ben küçükken hep Shadow fight 2 oynardım. Ama lynx geçemeyince salıyordum hep. Son birkaç aydır Shadow fight 3 oynuyorum ve aşırı uzun bitmiyor ve sürekli savaşamıyorum; zırhım, silahım vs. yetmiyor. Bunun içinde özel bir para birimi gerekiyor (gölge enerjisi) ve bunu günlük ödülle falan kazanabiliyorum anca. Yani kazanmak da zor onu.

Bu yüzden Shadow fight 2'de acaba hileli oynasam aşırı abartmadan tadında ilerleyerek mi bitirsem diye düşünüyorum. Yoksa önce hilesiz normal sonra hileli mi bitirsem? Siz olsaydınız ne yapardınız? (hile dediğim para ve elmas hilesi)

Hilesiz olarak bitirmek zor değil bence Titan'ın olduğu bölüme kadar gelmek çok rahat ama Titan'ın bulunduğu kısım diğer 5 kısmı yapmaktan daha uzun sürüyor. Zevk meselesi diye düşünüyorum.

Hilede her şeyi hemen elde ettiğiniz için çabuk sıkılırsınız en iyisi hilesiz oynamak ya da abartı olmayan bir hile kullanmak silah hilesi gibi falan.

Hilesiz olarak bitirmek zor değil bence Titan'ın olduğu bölüme kadar gelmek çok rahat ama Titan'ın bulunduğu kısım diğer 5 kısmı yapmaktan daha uzun sürüyor. Zevk meselesi diye düşünüyorum.
Uzun sürebilir problem değil ama silah geliştirememekten dolayı ilerleyememek biraz sıkıyor beni. Shadow Fight 3'te silah gelistiremedigim için ilerleyemiyordum.
Birde ileride telefon değiştirirsem falan oyun Play Games'e kaydediyor mu ilerlemeyi Böyle bir durumda tekrar başlamak istemem.

Uzun sürebilir problem değil ama silah geliştirememekten dolayı ilerleyememek biraz sıkıyor beni. Shadow fight 3'te silah gelistiremedigim için ilerleyemiyordum.
Bir de ileride telefon değiştirirsem falan oyun play Games'e kaydediyor mu ilerlemeyi böyle bir durumda tekrar başlamak istemem.

Sanırım play Games hesabına kayıt gibi bir şey vardı tam bilmiyorum. Shadow fight 2 de gelişmek daha kolay 3'e göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı