Shadow Of Mordor vs The Witcher 3

Hangi oyunu önce almalıyım ?

• Shadow Of Mordor

Oy: 6 17,6%
  • The Witcher 3

Oy: 28 82,4%

• Oy verenlerin toplamı
    34

Oyunbirhobby

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Birde GTX 750 ti ve 4 GB ram ile oynanabilir mi ?

Kesinlikle Witcher 3. Açar büyük ihtimalle ama düşük özelliklerde. RAM takviyesi lazım.

Bu senin oyun zevkine göre. Her iki oyun farklı dünya. Shadow of mordor oyunu bitir kullan at. Wticher açık dünya ne yaparsan yap oyunu 300 saat oynasanda karşına yeni bir şeyler çıkar.

Bu senin oyun zevkine göre. Her iki oyun farklı dünya. Shadow of mordor oyunu bitir kullan at. Wticher açık dünya ne yaparsan yap oyunu 300 saat oynasanda karşına yeni bir şeyler çıkar.
Witcher 3 için RAM miktarı biraz kafamı karıştırdı.

Witcher 3 için RAM miktarı biraz kafamı karıştırdı.
Birde tabi senin sistem özelliklerine göre oyunu almalısın. 4GB ram ile sıkıntı yaşayabilirsin Witcher ile. Ben genelde bir oyun satın almadan önce cracklisini indiriyorum oyun açılırsa, sistemim kaldırıyorsa oyunu satın alıyoum. Pek fazla oynama olmuyor.

Shadow Of Mordoru denedim, high ayarlarda gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. The Witcher 3' te belki biraz daha ayarlardan kısmam gerekebilir.

Witcher 3 güçlü bilgisayarları bile zorlayan bir oyun. 4 GB Ram az kalır onun için. Ve oyunun ömrü Shadow of Mordor'dan kesinlikle çok daha uzun.

Witcher 3 güçlü bilgisayarları bile zorlayan bir oyun. 4 GB Ram az kalır onun için. Ve oyunun ömrü Shadow of Mordor'dan kesinlikle çok daha uzun.
Shadow Of Mordoru yaklaşık iki saattir oynuyorum. Savaş Sahnelerinde ortalama 60 fps ile oynuyorum ve ayarlar '' ultra ''olarak. Benchmark testinde avarage fps 72 çıktı. Yer yer 50 fps gördüğüm oldu. Beni çok şaşırttı bu sistemle bu oyun performansı sizlerle paylaşmak istedim. Bu performansa bakarak The Witcher 3'ün de üstesinden geleceğini düşünüyorum. Sistemim:

i3 2100 işlemci, Asus GTX 750 Ti ekran kartı, 4 Gb RAM.

Tabi ki bu sistem Witcher 3'ü açar, ama orta-düşük ayarlarda. Ve kasmalar olacağını düşünüyorum. Ama yinede zevk alarak oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…