Shadow Of Mordor vs The Witcher 3

Hangi oyunu önce almalıyım ?

• Shadow Of Mordor

Oy: 6 17,6%
  • The Witcher 3

Oy: 28 82,4%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Bu senin oyun zevkine göre. Her iki oyun farklı dünya. Shadow of mordor oyunu bitir kullan at. Wticher açık dünya ne yaparsan yap oyunu 300 saat oynasanda karşına yeni bir şeyler çıkar.

Witcher 3 için RAM miktarı biraz kafamı karıştırdı.
Birde tabi senin sistem özelliklerine göre oyunu almalısın. 4GB ram ile sıkıntı yaşayabilirsin Witcher ile. Ben genelde bir oyun satın almadan önce cracklisini indiriyorum oyun açılırsa, sistemim kaldırıyorsa oyunu satın alıyoum. Pek fazla oynama olmuyor.

Birde tabi senin sistem özelliklerine göre oyunu almalısın. 4GB ram ile sıkıntı yaşayabilirsin Witcher ile. Ben genelde bir oyun satın almadan önce cracklisini indiriyorum oyun açılırsa, sistemim kaldırıyorsa oyunu satın alıyoum. Pek fazla oynama olmuyor.
Shadow Of Mordoru denedim, high ayarlarda gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. The Witcher 3' te belki biraz daha ayarlardan kısmam gerekebilir. :)

Witcher 3 güçlü bilgisayarları bile zorlayan bir oyun. 4 GB Ram az kalır onun için. Ve oyunun ömrü Shadow of Mordor'dan kesinlikle çok daha uzun.
Shadow Of Mordoru yaklaşık iki saattir oynuyorum. Savaş Sahnelerinde ortalama 60 fps ile oynuyorum ve ayarlar '' ultra ''olarak. Benchmark testinde avarage fps 72 çıktı. Yer yer 50 fps gördüğüm oldu. Beni çok şaşırttı bu sistemle bu oyun performansı sizlerle paylaşmak istedim. Bu performansa bakarak The Witcher 3'ün de üstesinden geleceğini düşünüyorum. Sistemim:

i3 2100 işlemci, Asus GTX 750 Ti ekran kartı, 4 Gb RAM.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı