Shadow of the Tomb Raider alınır mı?

Ayreminis

Hectopat
Merhaba. Bu indirimlerde SoTR'ye göz diktim. Yalnız burada birkaç kişi "optimize değil, crash sorunu var, DX12 hata sorunu var" vs diye konular açmış. Gerçi o konular da biraz eski ama. Yeni, yakında oynayıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Fırsat çok iyi görünüyor.

Merhaba. Bu indirimlerde Sotr'ye göz diktim. Yalnız burada birkaç kişi "optimize değil, crash sorunu var, DX12 hata sorunu var" vs diye konular açmış. Gerçi o konular da biraz eski ama. Yeni, yakında oynayıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Fırsat çok iyi görünüyor.

Optimazsyon konusunda bir fikrim yok ama sorun çıkarsa iade edebilirsiniz.
Oynamadıysanız önceki oyunları da oynayın.

Merhaba. Bu indirimlerde SoTR'ye göz diktim. Yalnız burada birkaç kişi "optimize değil, crash sorunu var, DX12 hata sorunu var" vs diye konular açmış. Gerçi o konular da biraz eski ama. Yeni, yakında oynayıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Geçenlerde shadow of tomb raider ı bitirdim.Full ayarlarda efsane oluyor,özellikle
Merhaba. Bu indirimlerde SoTR'ye göz diktim. Yalnız burada birkaç kişi "optimize değil, crash sorunu var, DX12 hata sorunu var" vs diye konular açmış. Gerçi o konular da biraz eski ama. Yeni, yakında oynayıp herhangi bir sorun yaşayan var mı? Fırsat çok iyi görünüyor.

Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.Geçenlerde yeni bitirdim.Crash vs gibi sorunlar yok,optimizasyonu da iyi diyebilirim.Ben i5 10400F işlemci ve gtx 1660s gaming 6gb ekran kartıyla full ayarda akıcı oynadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı