Shadow of the Tomb Raider optimizasyon sıkıntısı var mı?

Venocom

Megapat
Oyunu indiricem de oyunda optimizasyon sıkıntısı var mı ?

Ayrıca bu oyun diğer oyunlarıyla bağlantılı mı? Çünkü Rise of the Tomb Raider'i bitirmemiştim bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Optamizasyon, oyunun geliştirildiği sisteme göre kaynakların(CPU GPU) daha verimli kullanılmasını sağlamaktır. Örneğin PUBG optamizasyonu oldukça kötüdür. Ne kadar iyi sistem toplarsan topla göz doyuran FPS değeri alamazsın. GTA V ise optamizasyonu en iyi oyunlardan bir tanesidir. Standart seviye bir bilgisayar bile rahat çalıştırır oyunu.
Rise Of Tomb Raider iyi yapımlardan bir tanesidir. Ama sen korsan indirirsen o oyundan bir hayır bekleme haberin olsun.

Rise of the Tomb Raider Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
- İşlemci: Intel Core i3-2100 veya AMD eşdeğer
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 2GB veya AMD HD7770 2GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Intel Core i7-3770K
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 veya NVIDIA GTX 970 1920x1080
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Benim de demek istediğim buydu. Oyunun optimizasyonunu PUBG gibi mi yapmışlar yoksa GTA V tarzı gibi mi diye. FX 8300, R9 280 ile nasıl performans alırım ?
Oyunda optimizasyon sıkıntısı yok ama korsan indirirseniz ne olur kimse bilemez. Korsana yardım etmiyoruz.
Ben zaten korsan oyuna destek istemedim ki oyun ile ilgili soru sordum.

Benim de demek istediğim buydu. Oyunun optimizasyonunu PUBG gibi mi yapmışlar yoksa GTA V tarzı gibi mi diye. FX 8300, R9 280 ile nasıl performans alırım ?

Ben zaten korsan oyuna destek istemedim ki oyun ile ilgili soru sordum.
Kardeşim sen hiç merak etme optamizasyon da problem yok. Yeter ki sistemin gereksinimleri karşılasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…