Emin değilim ama 60 FPS alırsınız gibi geliyor. Can You Run İt sitesine girerseniz sisteminize gerekli testleri yapar ve oyunu ne kadar sağlıklı oynarsınız size bilgi verir.Peki sistemimle ne kadar alırım ?
AMD FX 8300
R9 280
8GB Ram
Hocam görüyordum 1080 Ti Minecraftı kaldıramıyordu o sitedeEmin değilim ama 60 FPS alırsınız gibi geliyor. Can You Run İt sitesine girerseniz sisteminize gerekli testleri yapar ve oyunu ne kadar sağlıklı oynarsınız size bilgi verir.![]()
Yok valla ben denemiştim Minecraft'ı eskiden kaldırıyor diyordu.Hocam görüyordum 1080 Ti Minecraftı kaldıramıyordu o sitedePek güvenemedim o siteye.
E-posta adresini verir misin? Sana bir şey sormak istiyorum.Yok valla ben denemiştim Minecraft'ı eskiden kaldırıyor diyordu.![]()
O site güvenilir mi? Ben de bakıyorum da hiç orayı esas almıyorum öyle siteler pek güven vermiyor bana.Emin değilim ama 60 FPS alırsınız gibi geliyor. Can You Run İt sitesine girerseniz sisteminize gerekli testleri yapar ve oyunu ne kadar sağlıklı oynarsınız size bilgi verir.![]()
Optamizasyon, oyunun geliştirildiği sisteme göre kaynakların(CPU GPU) daha verimli kullanılmasını sağlamaktır. Örneğin PUBG optamizasyonu oldukça kötüdür. Ne kadar iyi sistem toplarsan topla göz doyuran FPS değeri alamazsın. GTA V ise optamizasyonu en iyi oyunlardan bir tanesidir. Standart seviye bir bilgisayar bile rahat çalıştırır oyunu.
Rise Of Tomb Raider iyi yapımlardan bir tanesidir. Ama sen korsan indirirsen o oyundan bir hayır bekleme haberin olsun.
Rise of the Tomb Raider Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
- İşlemci: Intel Core i3-2100 veya AMD eşdeğer
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 2GB veya AMD HD7770 2GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Intel Core i7-3770K
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 veya NVIDIA GTX 970 1920x1080
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.