ShadowPlay ve BatteryBoost Kullanamama Sorunu

bandicam 2015-08-23 17-01-56-333.jpg
Bakın burada 800M'de yazıyor

Windows 10 neden? Duyduğum kadarıyla henüz biraz eksiklikler varmış. Tam oturmamış. Gene de yapayım mı? Oyun desteklememe falan olmaz değil mi? Bu arada Driver Booster indirdim. Güncelliyorum güncel olmayan şeyleri. @SypeR

Driver Booster'ın bulduğu tüm güncellemeleri yaptım. Hâla kapalı

@SypeR birde küçük bir sorum var Windows 10 ile ilgili. Aile büyüğümün bilgisayarı Win7 , Skype'ta konuşup, internette gezip, office tarzı uygulamaları kullanır (iş gereği - öğretmen- ). Windows 10'a yükselteyim mi? Sorun olur mu? Bilgisayarın özellikleri:
Lenovo marka :D
- İ5 3210M işlemci
- GT 610M ekran kartı
- 4Gb Ram
var. Sorun çıkarır mı? Win7'den memnun kendisi. Zaten öyle çok teknolojiyle falan ilgilenen birisi değil. Ama Win10'a geçerse daha mı rahat olur işlemler? Bilgisayar hızlanır mı?

Yok mu yardım edecek? Win10'da sıkıntı yok değil mi? Çıkarmaz yani değil mi?

@SypeR ? Yok mu cevap verecek ? :( :p
Ya Windows 10'da madem o kadar hata var, biz çekimlerimizi neden W10 üstünde yapıyoruz, oyun testlerimizi W10 üstünde yapıyoruz?

Ek olarak Luca kullanan mali müşavirler bile rahatça W10 kullanabiliyorsa bir öğretmen hayli hayli kullanır.

840m desteklenmiyor. 60 ve üzeri kartları destekliyor.
O iş öyle yürümüyor.

600/600M serisi için:
660/660M veya daha üst bir model.

700/700M serisi için:
Tüm modeller.

800M serisi için:
Tüm modeller.

900/900M serisi için:
Tüm modeller ShadowPlay desteğine sahiptir.

Bende 740m' li bir cihaz var. Onda çalışmıyor. 860m' li bir model daha var onda çalışıyor. Arkadaşın paylaştığı resme, dikkatli bakıldığında; GTX ibaresi gözükmektedir. @SypeR

Son düzenleme:
Bende 740m' li bir cihaz var. Onda çalışmıyor. 860m' li bir model daha var onda çalışıyor. Arkadaşın paylaştığı resme, dikkatli bakıldığında; GTX ibaresi gözükmektedir. @SypeR
İyi de mantıklı gelmiyor. Önceden açıktı diyorum ya! Çokta değil, 1.5 en fazla 2 ay öncesiydi.
840M'in ShadowPlay desteği mevcut. Aynı babamın cihazında olan 820M'in ShadowPlay desteğine sahip olması gibi.

@MetehanKlc Experience kısayoluna sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Hedefin sonuna aşağıda vereceğim kodu direk tırnağın dibinden itibaren yapıştırın. Yapıştırdığınız da otomatik olarak arada bir boşluk olacaktır.
Kod:
 -shadowplay -uac disabled

Experience açılır açılmaz size direk olarak ShadowPlay açılır menüsünü sunacaktır.

840M'in ShadowPlay desteği mevcut. Aynı babamın cihazında olan 820M'in ShadowPlay desteğine sahip olması gibi.

@MetehanKlc Experience kısayoluna sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Hedefin sonuna aşağıda vereceğim kodu direk tırnağın dibinden itibaren yapıştırın. Yapıştırdığınız da otomatik olarak arada bir boşluk olacaktır.
Kod:
 -shadowplay -uac disabled

Experience açılır açılmaz size direk olarak ShadowPlay açılır menüsünü sunacaktır.
Vazgeçmediğiniz için çok teşekkürler @SypeR İşe yaradı. ShadowPlay açıldı. Teşekkürler :) Ancak video çekmeyi başaramadım. Çözemedim tam nedense. Alt+F9'a basınca, sağ altta ki yuvarlak - üstünde yatık kırmızı çizgi olan şey - yeşile dönüyor ama üzerindeki kırmızı çizgi gitmiyor. Birkaç kez ardarda basınca - sanırım kaydedildi anlamına geliyor - aşağı ok çıkıyor dairenin içinde. Resim atacaktım, nedense yüklemedi :/ @SypeR Bunların tam olayı nedir?

Vazgeçmediğiniz için çok teşekkürler @SypeR İşe yaradı. ShadowPlay açıldı. Teşekkürler :) Ancak video çekmeyi başaramadım. Çözemedim tam nedense. Alt+F9'a basınca, sağ altta ki yuvarlak - üstünde yatık kırmızı çizgi olan şey - yeşile dönüyor ama üzerindeki kırmızı çizgi gitmiyor. Birkaç kez ardarda basınca - sanırım kaydedildi anlamına geliyor - aşağı ok çıkıyor dairenin içinde. Resim atacaktım, nedense yüklemedi :/ @SypeR Bunların tam olayı nedir?
O konu hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı