Erkek parfüm önerisi

Ready2Die8

Decapat
Daha fazla  
Aslında 2 şık arasında kaldım.

Valentino born in roma extradose Uomo EDP.
Armani emprio stronger with you ıntensely eau.

Nasıl hangisi kalıcılık ve koku içindir önerisi olan var mı? Sabah ve akşam kullanım için hangisi uygundur? Aklım biraz valentino kaldı tatlı koku diyor ama çok mu tatlı yoksa orta mı?

SWY Intensely çok güzel bir koku fakat Türkiyede en çok kullanılan 3. parfüm bunu göz önünde bulundurarak alın. Yaşınız stliniz hakkında bilgiler verirseniz farklı önerilerde de bulunabiliriz.

Yaş 19 çok ağır koku sevmem çok odunsu olmasın çok da tatlı olmasın yeter giyinme still karışık bazen klasik giyim bazen spor orası cok önemli değil.

Arkadaşlarım da valentino dedi daha kokularını bilmiyorum yarın gideceğim bakmaya normalde aklımda 7 yakin parfüm vardı 2 düşürdüm olmadı beğenirsem ikisini de alırım.
parfüm konusunda kör alım yapmanızı tavsiye etmem hocam sonuçta kişiden kişiye göre değişen şeyler bunlar deneyip almanız en doğru şekli.

Aslında 2 şık arasında kaldım.

Valentino born in roma extradose Uomo EDP.
Armani emprio stronger with you ıntensely eau.

Nasıl hangisi kalıcılık ve koku içindir önerisi olan var mı? Sabah ve akşam kullanım için hangisi uygundur? Aklım biraz valentino kaldı tatlı koku diyor ama çok mu tatlı yoksa orta mı?

Her ne kadar çok kullanılsa da swy intensely önerimdir efsane bir koku.

Yaş 19 çok ağır koku sevmem çok odunsu olmasın çok da tatlı olmasın yeter giyinme still karışık bazen klasik giyim bazen spor orası cok önemli değil.

Swy tatlıdır bazı burunlara da ağır geliyor ben çok seviyorum ama bazı arkadaşlarım ağır olduğunu söylüyor varsa çevrende test edebileceğin Sephora falan gidip denemeni tavsiye ederim kör alış yapmak riskli olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı