Shadps4 emülatör ile Bloodborne aşama katetti

Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
PS4 emülatörü shadps4 gün gün daha da iyi oluyor.
Özellikle neredeyse her gün Bloodborne geliştirmelerinden bahsediyorlar. 3-4 gün önce sadece menüye kadar gelebilen oyun, bugün itibarıyla stabil olmasa bile önemli aşamalar kaydetmiş durumda.
PS3 emülatörü mimari farklılıktan ötürü oyunların stabil oynanması için 15+ yıl geçmesi gerekti, PC'ler yeterince güçlendikten ve RPCS3'ün hızlı ilerlemesi ile bugün birçok oyun oynanabilir. Fakat PS4, X86 mimarisi üzerinde çalıştığından emülatörler çok daha hızlı gelişiyorlar. Bu sebeple çok fazla beklemeyeceğiz.

1723755554352.jpeg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha fazla bilgi için emülatörün Twitter sayfası: x.com

PS4'un guzel exleri var. Umarim hemen gelisir. Param olsa zaten PS4 alirdim eskiden, ondan bagis yapamiyorum.

O degilde VS Code ile yaziyorlardi. Cok ilgincime gitmisti.

Yaşasın Ps4 emülatörün'den Minecraft oynayabileceğim🤪

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dün atılan bir video. Videoda her ne kadar görece eski (2018) ve PC'ye çıkış yapmış bir oyun oynansa da bu FPS değerlerinde oynanması büyük başarı. Unutmayın bu oyun ne DirectX ne Vulkan ne de PC'ye yakın herhangi bir API. Demons Souls'un bu şekilde oynanması bile yılları aldı. Elbette grafiksel bazı bozulmalar var ama gördüğüm kadarıyla rütuşlarla düzelecek şeyler.

Bloodborne konusunda ise bu gidişle 2025'e kadar stabil bir şekilde oynatmayı başaracaklar gibi.

====

Bloodborne gelişmeye devam ediyor. 144 FPS olarak bile oynayanlar var fakat elbette şu an oynanabilecek seviyede değil grafiksel olarak tonlarca hata var ve ses yok.

Twitter da hiçbir şeyden anlamayan tayfanın "kardeşim bu oyuna 60 FPS yapılamıyor çünkü oyun hızlanıyor" diyen kitleye selam olsun.

Son düzenleme:
Son durum nedir ? Baya sorunları çözmüşler diye biliyorum.
Emülatörü kuralı bayağı oldu. Hızlı ilerlediğini söyleyebilirim ancak şu an oyunu oynamak pek mümkün değil. Işıkların düzgün bir şekilde render edilememesi, Memory Leak gibi problemler hala var. Mod kurmadan oynayabilmek mümkün değil. Modlarla da oyun fazla baltalanıyor. Bu sorunlar hızlıca bertaraf edilirse rehberini yapacağım.

Sanmıyorum. Açılmaya açılır ama oynanmaz şu an için.
Bu doğru mu?

Shadow of Colosus deneyip gelecem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı