Zaten ihtiyacım vardı 370'e aldım sizce iyi mi yaptım? İnternette 650 civarı bir fiyata satılıyordu. Gelirse mevcut PSU'mu satarım değiştirmek geçiyordu zaten aklımdan.
Sharkoon güzel bir Alman markası. SHP V2 eski ve ucuz olduğundan öyle. Yoksa bu modelleri gayet kaliteli.650 lira için çok tercih edilesi değil ama 350 liraya düşmüş Trendyol'da, kesinlikle o alınır o fiyata.
Bu PSU'da indirim yaptıklarını düşünüyorum, 300 TL bir indirim gayet işime geldi aslında. Elimdeki 600 W'ı da muhtemelen o fiyatlara satarım, aslında cepten para da çıkmamış olur.Ne düşünüyorsunuz? Kuzene de al diyorum ama henüz almadı birazdan stok biter. Anakart, PSU vs neden bu fiyatlara veriyorlar acaba.
İndirimsiz fiyatından bahsediyorum, 650-700 lira civarıydı.Sharkoon güzel bir Alman markası. SHP V2 eski ve ucuz olduğundan öyle. Yoksa bu modelleri gayet kaliteli.
370'e daha iyi bir alternatifi yok zaten hocam.İndirimsiz fiyatından bahsediyorum, 650-700 lira civarıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.