-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 10 Mart 2020 #1 Sistemim için ya Aero cyclon 600W ya da bu PSU'yu alacağım. Lütfen sadece bu PSU hakkında yorum yapar mısınız? Sizce nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2020
Sistemim için ya Aero cyclon 600W ya da bu PSU'yu alacağım. Lütfen sadece bu PSU hakkında yorum yapar mısınız? Sizce nasıldır?
RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 752 11 Mayıs 2020 #11 harp dedi: Durum nedir memnun musunuz bir sorun çıkarttı mı ? Genişletmek için tıkla... Pc elektrik gitmesinden felan 10-11 kere aniden kapanmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Gayet kaliteli bir ürün öneririm. Artı 0 Eksi
harp dedi: Durum nedir memnun musunuz bir sorun çıkarttı mı ? Genişletmek için tıkla... Pc elektrik gitmesinden felan 10-11 kere aniden kapanmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Gayet kaliteli bir ürün öneririm.
H harp Decapat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 70 12 Mayıs 2020 #12 RX 560 Tİ dedi: Pc elektrik gitmesinden felan 10-11 kere aniden kapanmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Gayet kaliteli bir ürün öneririm. Genişletmek için tıkla... O zaman son kararımı bu yönde veriyorum. Fakat şuan biraz bekleyeceğim, sizin aldığınızda fiyat kaç ortalamalarındaydı? Artı 0 Eksi
RX 560 Tİ dedi: Pc elektrik gitmesinden felan 10-11 kere aniden kapanmasına rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Gayet kaliteli bir ürün öneririm. Genişletmek için tıkla... O zaman son kararımı bu yönde veriyorum. Fakat şuan biraz bekleyeceğim, sizin aldığınızda fiyat kaç ortalamalarındaydı?
RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 752 12 Mayıs 2020 #13 harp dedi: O zaman son kararımı bu yönde veriyorum. Fakat şuan biraz bekleyeceğim, sizin aldığınızda fiyat kaç ortalamalarındaydı? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 320 lira civarında bir fiyatı vardı ancak şuan 400 tl yi geçmiş durumda Artı 0 Eksi
harp dedi: O zaman son kararımı bu yönde veriyorum. Fakat şuan biraz bekleyeceğim, sizin aldığınızda fiyat kaç ortalamalarındaydı? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 320 lira civarında bir fiyatı vardı ancak şuan 400 tl yi geçmiş durumda