Sharkoon 650W vs High Power 750W

R5 3600 kullanıyorum. Gayet güçlü bir işlemci bu dönem için ama seçtiğiniz ekran kartı için bir tık geride kalacaktır. Normalde alacağınız performansı %2-5 kadar düşürebilir. PSU olarak da 750'yi seçmeniz yararınıza her ne kadar 80+ olsa da zamanla kayıp yaşıyorlar sonuçta.

3600 işlemci rtx 2070s ile sıkıntı çıkarmaz hatta rtx 3000'e kadar rahat yetecek bir işlemci ekran kartıyla uyumludur yani 3700x falan alma gibi bir şansım yok. gayet uyumlular youtubeden bakabilirsin. bu forumda 3600 ve rtx 2070 s uyumu hakkında bir sürü konu var deneyimi olan insanlar var hiçbiri sizin dediğinizi dememiş göklerden falan mı geldi bu bilgi size?

Son düzenleme:
3600 işlemci RTX 2070S ile sıkıntı çıkarmaz hatta RTX 3000'e kadar rahat yetecek bir işlemci ekran kartıyla uyumludur yani 3700X falan alma gibi bir şansım yok. Gayet uyumlular YouTube'den bakabilirsin

Aksini söylemedim zaten. Ve benim de alabileceğim en güçlü işlemci buydu. İyikide almışım diyorum. Sonuçta kullanacak olan sizsiniz ben fikrimi söyledim.

35,36,37 kaldıramazsa her şey yalan olur ama bakış açınız çok yanlış..
Bence 80 plus olduğu iddia edilen böyle ucuz bir güç kaynağına göre fena sayılmaz. Rampage gibi ilk kesintide patlayıp gitmedi en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…